شناسهٔ خبر: 41743214 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

اعضای آشپزخانه‌های هیئت‌ها آزمایش PCR بدهند / نذر ماسک؛ جایگزینی مناسب برای غذای نذری

دکتر مسعود مردانی گفت: بهترین روش برای اخذ تست کرونا از آشپز‌های هیات مذهبی، شناسایی علائمی مانند تب و خوداظهاری درباره وجود یا عدم بیماری کرونا است و تست PCR برای تشخیص آشپز سالم برای هیات‌های مذهبی کاربردی ندارد.

صاحب‌خبر -
دکتر مسعود مردانی، عضو ستاد مقابله با کرونا گفت: امسال با وجود بیماری کرونا ماسک هم می‌تواند نذری مناسبی باشد. برخی از هیأت مذهبی به جای طبخ غذای نذری می‌توانند ماسک را در ایستگاه‌های مترو به صورت رایگان توزیع کنند تا روند گستردگی و انتشار ویروس کرونا کاهش یابد.

-تمامی افرادی که دارای علائم سرفه، تنگی نفس و یا حتی اسهال هستند شاید از گزینه‌های ابتلای به کرونا باشند، امروز بسیاری از افراد با علائم اسهال، دارای ویروس کرونا هستند و باید پیشگیری کنند؛ بنابراین افرادی که دارای علائم مانند تب، سرفه، تنگی نفس و یا اسهال هستند نباید در طبخ غذا مشارکت داشته باشند چرا که خطر ابتلای مصرف کنندگان غذا به کرونا بسیار بالا است.

- نباید در فصل گرما از غذا‌های فساد پذیر استفاده شود. این اقدام نه تنها موجب انتقال ویروس کرونا می‌شود بلکه می‌تواند مسمومیت غذایی را نیز به دنبال داشته باشد.

- باید نظارت جدی در طبخ غذا در ایام محرم داشت. بهترین روش برای اخذ تست کرونا از اعضای آشپزخانه‌های هیئت‌های مذهبی، شناسایی علائمی مانند تب و خوداظهاری درباره وجود یا عدم بیماری کرونا است که در صورت مشکوک بودن، باید از پختن غذای نذری خودداری کنند.

- نتیجه تست PCR تنها برای سه روز می‌تواند اعتبار داشته باشد از طرفی دیگر این تست گا‌ها نتیجه را برعکس نشان می‌دهد.
 
 
منبع: دانا
 
دکتر مسعود مردانی، عضو ستاد مقابله با کرونا گفت: امسال با وجود بیماری کرونا ماسک هم می‌تواند نذری مناسبی باشد. برخی از هیأت مذهبی به جای طبخ غذای نذری می‌توانند ماسک را در ایستگاه‌های مترو به صورت رایگان توزیع کنند تا روند گستردگی و انتشار ویروس کرونا کاهش یابد.

-تمامی افرادی که دارای علائم سرفه، تنگی نفس و یا حتی اسهال هستند شاید از گزینه‌های ابتلای به کرونا باشند، امروز بسیاری از افراد با علائم اسهال، دارای ویروس کرونا هستند و باید پیشگیری کنند؛ بنابراین افرادی که دارای علائم مانند تب، سرفه، تنگی نفس و یا اسهال هستند نباید در طبخ غذا مشارکت داشته باشند چرا که خطر ابتلای مصرف کنندگان غذا به کرونا بسیار بالا است.

- نباید در فصل گرما از غذا‌های فساد پذیر استفاده شود. این اقدام نه تنها موجب انتقال ویروس کرونا می‌شود بلکه می‌تواند مسمومیت غذایی را نیز به دنبال داشته باشد.

- باید نظارت جدی در طبخ غذا در ایام محرم داشت. بهترین روش برای اخذ تست کرونا از اعضای آشپزخانه‌های هیئت‌های مذهبی، شناسایی علائمی مانند تب و خوداظهاری درباره وجود یا عدم بیماری کرونا است که در صورت مشکوک بودن، باید از پختن غذای نذری خودداری کنند.

- نتیجه تست PCR تنها برای سه روز می‌تواند اعتبار داشته باشد از طرفی دیگر این تست گا‌ها نتیجه را برعکس نشان می‌دهد.
 
 
منبع: دانا
 

نظر شما