شناسهٔ خبر: 4170421 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرهیختگان آنلاین | لینک خبر

ترس الشبابی‌ها از ترقه‌های «چهارشنبه‌ سوری»

صاحب‌خبر -

  مسئولان تيم الشباب عربستان از مراسم چهارشنبه سوري و صداي مواد محترقه در خيابان‌ها ترسيدند و تعجب کردند.
آغاز کنفرانس خبري سرمربيان دو تيم نفت ايران و الشباب عربستان که امروز (سه‌شنبه) در روابط عمومي سازمان ليگ برگزار شد با اندکي تأخير همراه بود.
همچنين صداي ترقه‌هايي که به مناسبت آخرين سه‌شنبه سال و روز چهارشنبه‌سوري در ميدان شيخ بهايي مي‌آمد، باعث تعجب عربستاني‌ها شده بود. از همين‌رو مسئولان الشباب و نماينده AFC دليل اين موضوع را پرسيدند که به آنها اعلام شد مشکلي وجود ندارد و صداي ترقه‌ها به دليل مراسم چهارشنبه‌سوري است.
موضوع جالب کنفرانس جيم پاچکو، سرمربي الشباب عربستان، تلفظ اسم او و کاپيتان تيمش بود که باعث طنزگويي خبرنگاران ايراني و عربستاني هم شد. در آخر نام پاچکو و الصولتي نوشته شد تا اختلاف نظرها به اتمام برسد.

*تسنيم