شناسهٔ خبر: 4169869 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

صالحی: در ۹۰ درصد مسایل فنی توافق داریم

رئیس سازمان انرژی اتمی پس از دیدار دوم با وزیر انرژی آمریکا در لوزان گفت: در عمده مسایل به نقاط تفاهم مشترک رسیده‌ایم، فقط یک مورد اختلافی که بسیار هم مهم است باقی مانده که در گفتگوهای عصر امروز تلاش می‌کنیم، آنرا حل و فصل کنیم

صاحب‌خبر -

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران پس از دیدار دوم خود با وزیر انرژی امریکا در لوزان سوئیس گفت : در نود درصد مسایل فنی به توافق رسیده ایم.

صالحی گفت: در عمده مسایل به نقاط تفاهم مشترک رسیده ایم ، فقط یک مورد اختلافی که بسیار هم مهم است باقی مانده که در گفتگوهای عصر امروز تلاش می کنیم ، آنرا حل و فصل کنیم.

وی افزود: در صورتی که این مورد به نتیجه مورد رضایت طرفین برسد می شود ، گفت : در مجموع مسایل فنی ، تکلیف کم و بیش روشن شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با اشاره به اینکه حل موضوع هسته ای، قاعده تعاملات بین المللی و سیاسی جهان را تغییر خواهد  داد ، تصریح کرد: حل موضوع  هسته ای ایران به قدری مهم و بزرگ است که خیلی ها همچون رژیم صهیونیستی که منافع شان در بحران سازی است به دنبال وارد کردن خدشه در روند مذاکرات هستند.

صالحی با اشاره به اصل کلی که تیم مذاکره کننده ایرانی آنرا دنبال می کند یعنی هیچ توافقی نخواهد شد مگر آنکه درباره همه چیز توافق شود ، تصریح کرد: در بعد فنی یکی از مواردی که بسیار هم مهم است، قرار شد عصر امروز در جلسه ای با حضور وزیران امور خارجه دو کشور آنرا مورد بحث و بر رسی قرار بدهیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما قطعا در چهارچوب حفظ منافع ملی حرکت می کنیم و تلاش ما حفظ نشاط فعالیت های هسته ای، عبور نکردن از خطوط قرمز ترسیم شده و لحاظ کردن منافع ملی و حاکمیتی نظام است.

خبر دیگر اینکه یک مقام بلندپایه آمریکایی اعلام کرد: به طور قطع در شناسایی گزینه های فنی در مذاکرات هسته ای با ایران به پیشرفت هایی دست یافته ایم  اما هنوز مسائل دشواری وجود دارد که باید حل و فصل شوند.