شناسهٔ خبر: 41669721 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:

سهميه کارت سوخت خودرو‌هاي مفقودي، نمي‌سوزد

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- با توجه به شرایط ویژه پیش آمده، مالکان خودرو‌هایی که کارت سوخت خود را گم کرده اند، از بابت حذف شدن ذخیره 9 ماهه خود، نگران نباشند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای مسعود رضایی با اشاره به اینکه سقف ذخیره کارت‌های هوشمند سوخت از 6 ماه به 9 ماه افزایش یافت، درباره وضع کارت‌های هوشمند سوخت خودرو‌های عمومی و شخصی افزود: در ابتدا صدور کارت هوشمند سوخت تنها 40 روز طول می‌کشید، اما اکنون این فرآیند طولانی‌تر شده و تلاش ما این است که در سریع‌ترین زمان، این نیاز را پاسخ دهیم.
وی اضافه کرد: هم‌اکنون کارت سوخت ناوگان عمومی مانند وانت‌بار‌ها و تاکسی‌ها حداکثر یک ماهه صادر می‌شود و به دست مالکان خودرو می‌رسد.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: تا به امروز، 700 هزار کارت سوخت برای خودور‌های شخصی صادر شده و در باجه‌های پستی باقی مانده که این مورد هم به دلیل شرایط شیوع کرونا در کشور به‌وجود آمده است.
وی گفت: تنها ما در حوزه بنزین کارت سوخت نداریم، بلکه برای خودرو‌های گازوئیل‌سوز هم کارت سوخت صادر می‌کنیم که کارت سوخت در حوزه گازوئیل با توجه به اهمیت آن 20 روزه صادر می‌شود.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه برای دو برابر خودرو‌های موجود کارت سوخت صادر شده است، افزود: افرادی که کارت سوخت ندارند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +10 تقاضای خود را ثبت کنند و از طریق سایت WWW.EPOLICE.IR از نحوه صدور کارت سوخت خود مطلع شوند.
رضایی با بیان اینکه آمار دقیقی از خودرو‌هایی که تاکنون کارت سوخت خود را دریافت نکرده‌اند، وجود ندارد، گفت: به نظر می‌رسد که تعداد این خودرو‌ها کمتر از 10 درصد باشد، اما هر چه تقاضا وجود داشته باشد، پاسخ خواهیم داد.
وی با تأکید بر اینکه مشکلی برای صدور کارت هوشمند سوخت وجود ندارد، تصریح کرد: به همه تقاضا‌ها جواب خواهیم داد و مالکان خودرو‌ها می‌توانند تقاضای صدور کارت سوخت خود را ثبت کنند.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره نحوه پیگیری کارت هوشند سوخت تصریح کرد: متقاضیان کارت‌های هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت WWW.EPOLICE.IR شوند و روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند، سپس در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت، نوع و شماره پلاک خودرو را وارد و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.