شناسهٔ خبر: 41610515 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

استقبال از طرح های دریایی وبندری که در رونق معیشت جوامع محلی تاثیرگذار است

صاحب‌خبر -

 

 

مدیرکل بنادر و دریا نوردی هرمزگان گفت: در بنادر استان هرمزگان از هرگونه طرح وبرنامه ای که با محوریت فعالیت های دریاپایه تدوین شده ودر رونق معیشت جامعه محلی تاثیر گزار باشد استقبال می کنیم .
مدیرکل بنادر و دریا نوردی هرمزگان که حسین رئیسی منتخب مردم شرق استان در مجلس یازدهم را در سفر به بندر کوهستک همراهی می کرد برلزوم شتاب بخشیدن به فعالیت های توسعه دریا محور هم راستا با فعالیت های شیلاتی و صیادی دراین بندر تاکید کردو گفت: از هرگونه طرح وبرنامه ای که با محوریت فعالیتهای دریاپایه تدوین شده ودر رونق معیشت جامعه محلی تاثیر گزار باشد استقبال می کنیم . حسین رئیسی نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه مجلس یازدهم به تقویت معیشت مردم با اجرای پروژه های مهمی معطوف شده که هم برای جوانان منطقه ایجاد اشتغال نماید و هم ارزش افزوده درپی داشته باشد.

تمرکز سازمان بنادر و دریانوردی بر روی بنادر کوچک و بزرگ سواحل مکران
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در این سفر بر لزوم شتاب بخشیدن به فعالیتهای دریا محور هم راستا با فعالیت های شیلاتی و صیادی در منطقه تاکید کرد و گفت: از هر گونه طرح و برنامه ای که با محوریت فعالیت های دریا پایه ارائه شود و در رونق معیشت جامعه محلی تاثیر گزار باشد استقبال می کنیم.
علی رضا محمدی کرجی ران با اشاره به قابلیت های گردشکری دریایی بندر کوهستک و بنادر شرق استان تقویت زیرساخت های گردشگری دریایی بندر کوهستک برای دوران پساکرونا درکنار توسعه فعالیت های تجاری را یکی از مهمترین اولویت های کاری خود برشمرد و خاطر نشان کرد: باتوجه به تمرکز برنامه ششم توسعه برروی سواحل مکران سازمان بنادر و دریانوردی برنامه های جامع و توسعه ای را برای بنادر کوچک این منطقه در دست اجرا دارد . مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود به اتمام ساخت یک فروند اسکله با طول ۲۰ ، عرض ۵ و ارتفاع یک متر به منظور انجام خدمات گردشگری دریایی در بندر کوهستک اشاره کرد و از بهره برداری از این اسکله در هفته دولت سال جاری خبر داد .
شایان ذکر است بندر کوهستک بندری با کاربری صیادی در فاصله ۱۴۰ کیلومتری بندرعباس واقع شده است و علاوه بر فعالیت های صیادی لنج های باری نیز در این بندر تردد نموده و از رویه ملوانی در امر واردات کالا استفاده می شود .

 

 

پرداخت ۲هزار میلیارد تومان وام حمایتی به شرکت‌های هواپیمایی

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای شرکت‌های هواپیمایی آسیب‌دیده از کرونا در نظر گرفته شد، گفت: شرکت‌ها به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند و در حال وثیقه‌گذاری برای دریافت وام هستند.
مقصود اسعدی سامانی درباره تسهیلاتی که قرار بود به شرکت‌های هواپیمایی بابت رکود حاصل از شیوع کرونا اختصاص یابد، توضیح داد: موانع موجود در این باره برداشته شد، ‌شرکت‌های هواپیمایی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند و در حال گذراندن پروسه سپردن وثیقه به بانک‌ها برای دریافت این تسهیلات هستند.
وی با بیان اینکه تا پیش از این شرکت‌ها مشکلاتی در این ‌باره داشتند، گفت: تقریباً مشکل تا حدود زیادی رفع شده است.
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره رقم کل این تسهیلات که قرار است به شرکت‌های هواپیمایی اختصاص یابد، گفت: رقم حدود ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌های هواپیمایی در نظر گرفته شده است.
اسعدی سامانی درباره مشخصات این تسهیلات گفت: این تسهیلات با نرخ سود ۱۲ درصد به ‌شرکت‌‌های حمل و نقل هوایی اختصاص می‌یابد، شرکت‌‌های متقاضی پیش از این و از روز ۱۲ خرداد ۹۹ تقاضای خود را در سامانه کارا ثبت کردند.
وی گفت: شرکت های هواپیمایی از ابتدای اسفند ۹۹ با کاهش شدید تقاضا مواجه شده‌اند و درآمد شرکت‌ها هم فقط از محل انجام پرواز و جابه‌جایی مسافر است، اگر این تسهیلات اختصاص نمی‌یافت شرکت‌ها امکان پرداخت حقوق هم به پرسنل خود را نداشتند. دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: غیر از این مورد، شرکت‌ها باید همیشه پرداخت‌هایی به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بابت دریافت خدمات فرودگاهی و حق پارک هواپیما، شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی بابت پرداخت بدهی‌های سوختی، شهرداری‌ها و برخی بخش‌های دیگر داشته باشند که در نبود تقاضای سفر، با مشکلات مالی مواجه شده بودند.
پیش از این اعلام شد در قالب بسته حمایتی ۸ هزار میلیارد تومانی دولت از حمل و نقل قرار است از شرکت‌های حمل و نقلی در انواع مدل‌ها حمایت شود که یکی از این حمایت‌ها، حمایت از شرکت‌های هواپیمایی به دلیل کاهش شدید سفرها و توقف پرواز هواپیماها بود.
‌حمل و نقل و خصوصا حمل و نقل هوایی و همچنین گردشگری،‌ کسب و کارهایی هستند که در دوران شیوع کرونا، بیشترین آسیب را بین کسب و کارها دیده‌اند‌.

انجام پروازها با ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما
اسعدی سامانی درباره آخرین وضعیت پروازهای داخلی توضیح داد: پروازهای داخلی تا اندازه‌ای در حال انجام است اما با توجه به موضوع شیوع کرونا و کاهش سفرها، در حال حاضر پروازها با ۵۰ و حداکثر ۶۰ درصد ظرفیت‌ انجام می‌شود و درواقع ۴۰ تا ۵۰ درصد ظرفیت هواپیماها در پروازها خالی است.
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی بیان کرد: البته شرکت‌های هواپیمایی تلاش کرده‌اند در چینش مسافران در پروازها تا جایی که امکان دارد فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

 

 

نظر شما