شناسهٔ خبر: 41557536 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

نامه نيوز بررسي كرد؛

حومه شهر‌های آمریکا در تسخیر بایدن! / پیوستن پیاده نظام‌های ترامپ به حزب دموکرات

در سال 1964 میلادی، لیندون جانسون تنها نامزد حزب دموکرات بود که توانست با اختلاف دو رقمی در حومه شهرها بر نامزد حزب جمهوریخواه غلبه پیدا کند.

صاحب‌خبر -

نامه نيوز : نظرسنجی های اخیر در آمریکا نشان می دهد که جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر امسال(2020) ، وضعیت به مراتب بهتری نسبت به بایدن در بین رای دهندگان "حومه شهرهای بزرگ" دارد. لازم به ذکر است که "رای افراد حاشیه نشین" یا افرادی که در حومه شهر های بزرگ ایالات مختلف آمریکا ساکن هستند، نقش به سزایی در رقم خوردن پیروزی یا شکست نامزدهای انتخاباتی دارد. یکی از نقاظ ضعف هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 ، عدم اقناع رای دهندگانی بود که در حومه شهرها سکونت داشتند. حتی در جریان برگزاری رقابت انتخاباتی مقدماتی دموکراتها در سال 2008 میلادی ( که به برتری اوباما بر هیلاری کلینتون انجامید)، رای دهندگان حومه شهرها، به اصلی ترین فاکتور برتری تعیین کننده اوباما تبدیل شدند.
ترامپ فعلا بر خلاف آنچه در سال 2016 رخ داد، رای ساکنان حومه شهرهای بزرگ را از دست رفته می بیند! این ماجرا، خود را در ایالات خاکستری و تعیین کننده نیز نشان داده است. نظرسنجی اخیر واشنگنتن پست نشان می دهد که بایدن در حومه شهرها، با اختلاف 15 درصد از ترامپ پیشی گرفته است. این موضوع می تواند مترادف با زدن تیر خلاص به رئیس جمهور فعلی آمریکا باشد! در این نظرسنجی، ترامپ 55 درصد و بایدن 40 درصد آرای ساکنان حومه شهرهای بزرگ را کسب کرده اند. در نظرسنجی های وال استریت ژورنال، کوئینیپیاک و حتی فاکس نیوز نیز برتری بایدن بر ترامپ کاملا محرز است. کارشناسان موسسات نظرسنجی معتقدند که یکی از دلایل افزایش فاصله بایدن و ترامپ در نظرسنجی های عمومی و ایالتی( به سود بایدن) ، گردش آرای افراد ساکن در حاشیه شهرها به سود نامزد حزب دموکرات می باشد.
شبکه سی ان ان، در یکی از گزارش های خود، از پشتیبانی تاریخی و بی سابقه ساکنان حومه شهرهای بزرگ از بایدن خبر می دهد. این شبکه مدعی است که حمایتهای صورت گرفته از بایدن، در قبال هیچ یک از نامزدهای دیگر حزب دموکرات طی دهه های اخیر وجود نداشته است. کار به جایی رسیده است که در نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک، بایدن توانسته است 56 درصد آرای حاشیه نشینان شهرهای بزرگ را ( در مقابل 38 درصدی که ترامپ کسب کرده است ) به خود اختصاص دهد. این برتری 18 درصدی، وضعیت سختی را برای جمهوریخواهان به وجود آورده است. وضعیتی که به اذعان برخی چهره های سرشناس این حزب، حداقل تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر امسال ، قابل جبران نیست! ماجرا به این نقطه ختم نمی شود! در نظرسنجی مشترک" ماریست-ان.پی.آر" ، بایدن 60 درصد آرای ساکنان حومه شهرهای بزرگ را کسب کرده و با اختلافی 25 درصدی از ترامپ که 35 درصد آرای را کسب کرده است ، سبقت گرفته است.
سی ان ان در این خصوص می نویسد:
"این واقعیت که کمپین انتخاباتی بایدن در حومه شهرها به خوبی عمل کرده است، جای تعجب ندارد. حومه شهرها صدای مردم از انواع محیطهای مختلف سیاسی فعلی ما است. یعنی رأی حومه ، آرای ملی را بهتر از آرای شهری منعکس می کند.پیشتازی بایدن در حومه نشان دهنده این است که وی عملکرد به مراتب بهتری از هیلاری کلینتون داشته است."
ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016، توانست با ااختلاف حدود 5 درصد، آرای ساکنان حومه شهرها را به خود اختصاص دهد. در طول 5 دهه اخیر، سابقه نداشته است که یک نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری، بتواند با اختلاف بیش از 5 درصد در حومه شهرها، بر نامزد حزب جمهوریخواه غلبه پیدا کند. اما گویا این بار معادله با قبل متفاوت است! حتی در سال 2008 و 2012 میلادی، اوباما توانست با اختلافی 2 درصدی، رای ساکنان حومه شهرهای بزرگ آمریکا را به دست آورد و به ترتیب بر "جان مک کین" و " میت رامنی" غلبه کند.این بار، اگر بایدن حتی با اختلاف 10 درصدی بتواند آرای حومه شهرها را به سبد حزب دموکرات واریز کند، شکست سخت و بی سابقه ای را به ترامپ و جمهوریخواهان تحمیل خواهد کرد. ضمن آنکه رای دهندگان حومه شهرها، به صورت سنتی مشارکت بیشتری در انتخابات مجلس نمایندگان و سنا دارند. همین مسئله می تواند برتری جمهوریخواهان بر دموکراتها را در کنگره از بین برده و "اکثریت دموکرات" را جایگزین" اکثریت جمهوریخواه" سازد. این موضوع به معنای تحقق شکست بزرگ جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس نمایندگان ، مجلس سنا و فرماناری هاست
در سال 1964 میلادی، لیندون جانسون تنها نامزد حزب دموکرات بود که توانست با اختلاف دو رقمی در حومه شهرها بر نامزد حزب جمهوریخواه غلبه پیدا کند. او در آن سال، توانست با اختلافی 23 درصدی، رقیب جمهوریخواهان خود را در حومه شهرها شکست دهد و به راحتی وارد کاخ سفید شود! پس از جانسون، کسی تا به امروز نتوانسته است این پیروزی بزرگ را تکرار کند. در هر حال، ترامپ این بار بر خلاف سال 2016 میلادی، نگاه امیدوارکننده ای نسبت به آرای ساکنان حومه شهرها ندارد! بسیاری از این افراد نسبت به رای خود به ترامپ در انتخابات گذشته پشیمان شده اند! 

برچسب‌ها:

نظر شما