شناسهٔ خبر: 4150890 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

نام جدید برای جایگزینی درخشان!

قلیچ: دوای درد پرسپولیس، فرشاد پیوس است

صاحب‌خبر - به گزارش افکارنیوز، وحید قلیچ سنگربان پرسپولیس در دهه ۶۰ پیرامون آخرین شرایط سرخپوشان با ما هم‌صحبت شد.

بازي پرسپوليس با نفت مسجدسليمان را ديديد؟
فقط نيمه‌ دوم را ديدم و در حالي كه پرسپوليس با ۲ گل از حريف ۱۰ نفره خودش جلو بود اين برد را با تساوي ۲ - ۲ عوض كرد. به اعتقاد من تيم خيلي بد بازي كرد و عملكرد خوبي ارائه نداد.

حالا پرسپوليس با النصر عربستان بازي دارد، فكر مي‌كنيد شرايط اين تيم چطور است؟
النصر مثل لخويا و بنيادكار تيم درجه دومي نيست. شايد تيم‌هاي قطري مربيان با كيفيت استخدام كنند اما تيم‌هاي عربستاني بازيكنان باكيفيتي دارند و قطعاً پرسپوليس را دچار مشكل خواهند كرد. من اميدوارم پرسپوليس حداقل يك مساوي بگيرد و دست خالي از عربستان برنگردد.

گابريل هم كه مصدوم شده و غيبت دارد.
اگر هم بود فرقي نمي‌كرد چون پرسپوليس هزار و يك مشكل ديگر دارد.
من معتقدم كه گمشده واقعي پرسپوليس روي نيمكت فقط فرشاد پيوس است. او هم محبوبيت زيادي نزد هواداران دارد و هم از لحاظ فني آنقدر آبديده شده كه تيم را به او بسپارند. اين همه مربي آمدند و رفتند اميدوارم يكبار هم به فرشاد پيوس اعتماد شود و من حتم دارم كه او مي‌تواند شرايط پرسپوليسي‌ها را خيلي بهتر از اين كه هست، بكند.