شناسهٔ خبر: 4146921 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

پاداش بازيکنان پرسپوليس در عربستان نقدا پرداخت خواهد شد

قائم مقام باشگاه پرسپوليس مي‌گويد مسئولان به مشکل رضا نورمحمدي نگاه ملي داشتند.

صاحب‌خبر -

محمد حسين نژادفلاح در گفت‌وگو با ايسنا، درباره ديدار پرسپوليس مقابل النصر عربستان، اظهار کرد: در حوزه ورزش همه تيم‌ها سرمايه‌گذاري‌هاي زيادي انجام مي‌دهند و مطمئنا با تمام قوا در ليگ قهرمانان آسيا حاضر مي‌شوند. فعلا آمار و نتايج نشان مي‌دهد که ما بهتر از بقيه تيم‌ها نتيجه‌ گرفته‌ايم. ما از دو بازي شش امتياز گرفته‌ايم و النصر عربستان از دو بازي دو امتياز گرفته‌ است بنابراين من اميدوارم که با همدلي بازيکنان‌مان و دعاي خير مردم، النصر را شکست دهيم و با کسب سه امتياز به کشور برگرديم.


وي همچنين درباره اين که پرسپوليس بايد مقابل هواداران النصر عربستان به ميدان برود گفت: ما در ازبکستان هم در مقابل هواداران ازبکستان بازي کرديم و به همين دليل بازيکنان‌مان توجهي به حاشيه‌هاي بازي نداشتند و فقط به فکر بازي بودند. اميدوارم که در بازي مقابل النصر هم همين گونه شود و فقط بازيکنان‌مان به بازي فکر کنند.


قائم مقام باشگاه پرسپوليس در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا براي بازيکنان پاداشي در نظر گرفته‌ايد؟ گفت: بله! پاداش هم در نظر گرفته‌ايم. ان‌شاءالله بعد از کسب امتياز پاداش بازيکنان در همان عربستان نقدا پرداخت خواهد شد.


او در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا حسين هدايتي هزينه سفر عربستان را نيز پرداخت کرده است نيز گفت: آقاي هدايتي هزينه چارتر کردن پرواز و همين طور سفر را پرداخت کرده است. بايد از زحمات ايشان در اين جا تشکر کنم که در خيلي از مواقع به ما کمک مي‌کند. ما دستمان از همه جا کوتاه بود و حسين هدايتي اجازه نداد که در اين زمينه مشکلي داشته باشيم و مشکل ما را حل کرد.


قائم مقام باشگاه پرسپوليس درباره مشکل ممنوع الخروجي رضا نورمحمدي هم گفت: ما قبل از سفر مدارک همه بازيکنان را استعلام کرديم و هيچ مشکلي وجود نداشت. ما طبق اين استعلام هيچ بازيکني مشکل ممنوع الخروجي نداشت، اما در فرودگاه امام خميني (ره) متوجه شديم که نورمحمدي ممنوع الخروج است. البته با تلاش‌هايي که انجام داديم و تماس‌هايي که با مسئولان گرفته شد مسئولان نيز نگاه ملي به اين جريان داشتند و مشکل رضا نورمحمدي حل شد. البته ما هم قول داديم که پس از بازگشتمان از عربستان ماليات بازيکنان‌مان را پرداخت کنيم.