شناسهٔ خبر: 41419663 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه شیرینی رزت کره‌ای

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی رزت کره‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی رزت کره‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره ١٧٥گرم.
آرد سفید ١٧٥گرم
نشاسته ذرت ٤٠گرم
پودر قند ٤٠گرم
وانیل یک هشتم ق چ
تخم مرغ یک
(اکه دوست دارید شکلاتی بشه از آرد کم کنید یک ق و بجاش پودر کاکاوو بزنید).

طرز تهیه:

کره رو بذارید تو دمای محیط تا نرم بشه.
فر رو بذارید رو درجه ١٨٠درجه باید فر خوب داغ باشه.
آرد و نشاسته رو الک کنید.
کره جایگزین نداره
تخم مرغ هم تو کاسه اول بزنید.
خوب همه نکاتش رو گفتم دیکه
دستور به گرم هستش، چون شیرینی خشک معمولا حساس و ممکنه اگه دقیق نباشه خراب شه بافت ترد و خوشمزش اگه خواستید جدول تبدیل گرم به پیمانه تو گوگل سرچ کنید.
ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن.
سپس بهش تخم مرغ رو اضافه کنید (سایز متوسط) و باز با همزن بزنید و بعد همزن خاموش کنید بذارید کنار و آرد الک شده و نشاسته رو در سه مرحله اضافه کنید و هر بار با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید که به خورد هم بره.

 خمیر نرمی دارید که راحت میتونید بریزید داخل قیف و ماسوره بزنید هر جوری دوست دارید و بذارید داخل فر به مدت ۲۰دقیقه. زیرش که تغییر رنگ داد بدونید پخته و بذارید خنک بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

نوش جان

منبع: ashpazie khone

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی رزت کره‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره ١٧٥گرم.
آرد سفید ١٧٥گرم
نشاسته ذرت ٤٠گرم
پودر قند ٤٠گرم
وانیل یک هشتم ق چ
تخم مرغ یک
(اکه دوست دارید شکلاتی بشه از آرد کم کنید یک ق و بجاش پودر کاکاوو بزنید).

طرز تهیه:

کره رو بذارید تو دمای محیط تا نرم بشه.
فر رو بذارید رو درجه ١٨٠درجه باید فر خوب داغ باشه.
آرد و نشاسته رو الک کنید.
کره جایگزین نداره
تخم مرغ هم تو کاسه اول بزنید.
خوب همه نکاتش رو گفتم دیکه
دستور به گرم هستش، چون شیرینی خشک معمولا حساس و ممکنه اگه دقیق نباشه خراب شه بافت ترد و خوشمزش اگه خواستید جدول تبدیل گرم به پیمانه تو گوگل سرچ کنید.
ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن.
سپس بهش تخم مرغ رو اضافه کنید (سایز متوسط) و باز با همزن بزنید و بعد همزن خاموش کنید بذارید کنار و آرد الک شده و نشاسته رو در سه مرحله اضافه کنید و هر بار با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید که به خورد هم بره.

 خمیر نرمی دارید که راحت میتونید بریزید داخل قیف و ماسوره بزنید هر جوری دوست دارید و بذارید داخل فر به مدت ۲۰دقیقه. زیرش که تغییر رنگ داد بدونید پخته و بذارید خنک بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

نوش جان

منبع: ashpazie khone

نظر شما