به گزارش جهان صنعت نیوز: گرانفروشی و حذف بستههای پرمخاطب اینترنت همراه حدود ۱۰ روز کاری قبل کلید زده شد و باوجود اخطار وزارت ارتباطات، اعتراض نمایندگان مجلس و سایر نهادها هنوز هم این تخلف در اپلیکیشنهای فروش بستههای اینترنتی دو اپراتور مسلط کشور وجود دارد.
«حسین فلاح جوشقانی» عصر روز چهارشنبه به تشریح روال قانونی برخورد با نادیده گرفتن اخطار پرداخت و افزود: مهلت قانونی که برای به حالت اولیه برگشتن بستههای اینترنت به اپراتورها ابلاغشده بود تا آخر وقت اداری امروز به پایان میرسد و آنطور که از شواهد مشخص است، قصد اصلاح قیمتها و بستهها را ندارند؛ اما درهرحال ما مهلتهایی که در قانون در نظر گرفتهشده است را محترم میشماریم و تا آخر وقت اداری امروز صبر خواهیم کرد.
معاون وزیر ارتباطات افزود: پس از این مهلت که چند ساعت دیگر به اتمام میرسد، وارد فازهای برخوردهایی که در پروانه آنها لحاظ شده است خواهیم شد. جریمه نقدی که در پروانه اپراتوری در نظر گرفتهشده، از اولین گامهایی است که برای برخورد با این تخلف در نظر گرفته خواهد شد. اگر پس از جریمه نقدی همچنان تخلف ادامه داشته باشد بر اساس ماده ۱۹ پروانهها مسائلی مانند کاهش زمان اعتبار در نظر گرفته خواهد شد.
او در پاسخ به اینکه جریمه دومیلیاردی خیلی با سودی که اپراتورها در این مدت داشتهاند تناسب ندارد و شاید به همین دلیل اقدامی انجام نمیشود، افزود: بحث صرفاً مالی نیست. دو میلیارد مبلغ زیادی نیست اما هیچ اپراتوری دلش نمیخواهد از سوی رگولاتوری جریمه شود. ضمن اینکه با ادامهدار شدن این تخلف میتوانیم جریمه را به سازمانهای مانند بورس و شورای رقابت منعکس کنیم.
رئیس رگولاتوری ادامه داد: رابطه رگولاتوری و اپراتور یک رابطه بلندمدت است و در آینده به اخطارهایی که در پروانه به ثبت رسیده است توجه خواهد شد. بهطور مثال اپراتور ایرانسل هشت ماه دیگر باید پروانه خود را تمدید کند، یقیناً فرآیندهای جریمهای پروانهها را در تمدید بهمراتب سختگیرانهتر خواهیم کرد.
فلاح جوشقانی تشریح کرد: تعامل ما با اپراتورها که جزو خانواده ICT هستند همیشه تعاملی بوده است؛ اما باید با تخلفات این حوزه بهشدت برخورد خواهد شد و کاهش اعتبار پروانه و جریمهها به جریان خواهد افتاد.
اپراتورهای تلفن همراه با گرانی و حذف بستههای پرکاربرد، مصوبه کمیسیون را نادیده گرفتهاند. از آنجایی که در پیوستهای موافقتنامه اپراتورها، نقض تعهدات طرف ارائه خدمات، پیشبینیشده است؛ از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات، دارنده پروانه حداکثر ۱۰ روز کاری فرصت دارد که به ارائه توضیحات خود اقدام کند اگر این کار انجام نشود، علاوه بر استرداد مبالغ به مشترکین، مشمول جریمه خواهد شد.
در ماده پنج مصوبه ۲۵۲ و ۲۵۳ کمیسیون تنظیم مقررات، رویههای برخورد با اپراتور در صورت تخلف پیشبینیشده است. محدودیت در نامبرینگ و جذب مشترک جدید، جلوگیری از ارائه خدمات خردهفروشی، عدم اختصاص منابع فرکانس رادیویی جدید، اطلاعرسانی به عموم، جریمه نقدی و جبران نقدی خسارتها پیشبینیشده است. ضمن اینکه جرائمی نیز در موافقتنامه پروانهها ذکرشده که میتواند اعمال شود.
نظر شما