شناسهٔ خبر: 41259971 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه ته چین کتف و بال

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ته چین کتف و بال را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ته چین کتف و بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کتف و بال شش عدد

برنج... دوپیمانه

تخم مرغ... دو عدد

ماست.. شش قاشق غذاخوری

روغن... دوقاشق غذاخوری

زعفران... بمقدار لازم

زرشک و خلال پسته... به مقدار کافی

طرز تهیه

از شب قبل کتف و بال رو با زعفران و نمک، فلفل، روغن زیتون، کمی سس فرانسه مخلوط کنید و در یخچال قرار بدید تا مزه دار شوند.

برای تهیه‌ی مواد تهچین در ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی کاملا هم میزنیم تا زرده و سفیده یکی شوند سپس ماست و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا مایه صاف و یکدستی تشکیل شود در انتها نمک و زعفرون را به آن اضافه میکنیم. وقتی برنج رو آبکشی کردیم با مواد تهچین مخلوط می‌کنیم.

توی قابلمه روغن می‌ریزیم کتف و بال‌ها را در ظرف می‌چینیم و یه کفگیر از تهچین را بر روی آن میریزیم و با کفگیر فشار می‌دهیم تا سطحش صاف شود و فضای خالی باقی نماند سپس زرشک (در صورت تمایل زرشک شیرین شده) و خلال پسته و مجدد مابقی تهچین را اضافه می‌کنیم.

بعد از آماده شدن (حدودا یک ساعت با حرارت خیلی کم) کف قابلمه را زیر آب یخ بگیرید تا کامل جدا بشه سینی را روی در قابلمه بزارید و برگردانید.

 

منبع:ashpazi_khebreha

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ته چین کتف و بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کتف و بال شش عدد

برنج... دوپیمانه

تخم مرغ... دو عدد

ماست.. شش قاشق غذاخوری

روغن... دوقاشق غذاخوری

زعفران... بمقدار لازم

زرشک و خلال پسته... به مقدار کافی

طرز تهیه

از شب قبل کتف و بال رو با زعفران و نمک، فلفل، روغن زیتون، کمی سس فرانسه مخلوط کنید و در یخچال قرار بدید تا مزه دار شوند.

برای تهیه‌ی مواد تهچین در ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی کاملا هم میزنیم تا زرده و سفیده یکی شوند سپس ماست و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا مایه صاف و یکدستی تشکیل شود در انتها نمک و زعفرون را به آن اضافه میکنیم. وقتی برنج رو آبکشی کردیم با مواد تهچین مخلوط می‌کنیم.

توی قابلمه روغن می‌ریزیم کتف و بال‌ها را در ظرف می‌چینیم و یه کفگیر از تهچین را بر روی آن میریزیم و با کفگیر فشار می‌دهیم تا سطحش صاف شود و فضای خالی باقی نماند سپس زرشک (در صورت تمایل زرشک شیرین شده) و خلال پسته و مجدد مابقی تهچین را اضافه می‌کنیم.

بعد از آماده شدن (حدودا یک ساعت با حرارت خیلی کم) کف قابلمه را زیر آب یخ بگیرید تا کامل جدا بشه سینی را روی در قابلمه بزارید و برگردانید.

 

منبع:ashpazi_khebreha

نظر شما