ذوالفقار تقوی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: پلاسما بخش زردابه خون بوده که 55 درصد خون را تشکیل میدهد و اهدای آن امری معمول و شناخته شده در جهان بوده و هیچگونه تاثیری در افت میزان خون اهداکنندگان نخواهد داشت.
وی افزود: در پلاسمای خون افراد بهبود یافته کووید 19 سپر دفاعی در برابر ویروس کرونا وجود دارد که با تزریق این پلاسما به بیماران، سیستم ایمنی بدن آنها تقویت میشود.
تقوی از بهبود یافتگان کووید 19 خواست تا به شکرانه بازیابی سلامتی خود در طرح جمعآوری و ذخیره پلاسما با هدف تامین نیازهای درمانی پیشبینی شده مراکز درمانی شرکت کنند و پلاسمای خون خود را برای درمان بیماران اهدا کنند.
مدیرکل انتقال خون مازندران از مراجعه 96 نفر از بهبودیافتگان کووید 19 برای اهدای پلاسما در دو ماه گذشته در انتقال خون بابل خبر داد و گفت: از این تعداد 78 واحد پلاسما دریافت شده است. پلاسمای خون از افرادی دریافت میشود که از زمان بهبودی آنان حداقل یکماه گذشته باشد.
وی افزود: داوطلبان اهدای پلاسما معاینه و مشاوره میشوند و پس از انجام برخی آزمایشات اولیه در صورت دارا بودن شرایط از آنها پلاسما دریافت میشود.
تقوی تاکید کرد: اهداکنندگان با سننین 18 تا 60 سال که شرایط عمومی اهدای خون را دارند میتوانند به مرکز انتقال خون شهرستان بابل مراجعه و پس از انجام برخی آزمایشات و دارا بودن شرایط در عمل خداپسندانه اهدای پلاسما شرکت کنند.
انتهای پیام/681/س
∎
نظر شما