شناسهٔ خبر: 41101738 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سالاد پاستا سزار

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سالاد پاستا سزار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد پاستا سزار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پاستای پروانه ای: ۴ پیمانه.
کاهوی خرد شده: ۴ الی ۵ پیمانه.
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه.
پیازچه‌ی ریز خرد شده: ۲ عدد.
برگ ریحان تازه ریز خرد شده: ۱/۴ پیمانه.
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۴ پیمانه.
نمک و فلفل به مقدار لازم.
سینه‌ی مرغ گریل شده: نصف یک عدد.
نان تست برشته شده: یک پیمانه.

مواد لازم سس:

ماست سفت: ۱ پیمانه.
آب لیمو سنگی تازه: ۲ قاشق سوپخوری.
پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری.
سس خردل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری.
سس ورسترشایر: ۱ الی ۲ قاشق چایخوری (من سرکه بالزامیک به جاش استفاده کردم).
سیر ریز زنده شده: ۳ حبه.
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید، برای تهیه‌ سس همه‌ مواد را با همزن دستی یا مخلوط کن، مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند.

پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

کاهوی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید، روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل بیفزایید، بقیه‌ سس را روی سالاد بریزید و کمی مخلوط کنید، مرغ گریل شده را به صورت اریب برش داده و روی سالاد قرار دهید، حالا برش‌های نان تست شده را روی سالاد بچینید، در آخر کمی پارمزان روی سالاد بپاشید.

برای تهیه‌ نان برشته ۲ عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید، روی آن‌ها یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، کمی پودر آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود ۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا ترد و برشته شوند.

منبع: amoozesh deser ghaza

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد پاستا سزار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پاستای پروانه ای: ۴ پیمانه.
کاهوی خرد شده: ۴ الی ۵ پیمانه.
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه.
پیازچه‌ی ریز خرد شده: ۲ عدد.
برگ ریحان تازه ریز خرد شده: ۱/۴ پیمانه.
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۴ پیمانه.
نمک و فلفل به مقدار لازم.
سینه‌ی مرغ گریل شده: نصف یک عدد.
نان تست برشته شده: یک پیمانه.

مواد لازم سس:

ماست سفت: ۱ پیمانه.
آب لیمو سنگی تازه: ۲ قاشق سوپخوری.
پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری.
سس خردل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری.
سس ورسترشایر: ۱ الی ۲ قاشق چایخوری (من سرکه بالزامیک به جاش استفاده کردم).
سیر ریز زنده شده: ۳ حبه.
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید، برای تهیه‌ سس همه‌ مواد را با همزن دستی یا مخلوط کن، مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند.

پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

کاهوی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید، روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل بیفزایید، بقیه‌ سس را روی سالاد بریزید و کمی مخلوط کنید، مرغ گریل شده را به صورت اریب برش داده و روی سالاد قرار دهید، حالا برش‌های نان تست شده را روی سالاد بچینید، در آخر کمی پارمزان روی سالاد بپاشید.

برای تهیه‌ نان برشته ۲ عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید، روی آن‌ها یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، کمی پودر آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود ۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا ترد و برشته شوند.

منبع: amoozesh deser ghaza

نظر شما