شناسهٔ خبر: 41088194 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه حمص بادمجون کبابى

در گزارش زیر طرز تهیه حمص بادمجون کبابى را آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حمص بادمجون کبابى را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجون کبابى ٢عدد
نخود پخته یک و نیم لیوان
روغن زیتون یک دوم استکان
ارده دو سوم استکان
سیر دو حبه
فلفل قرمز نصف ق م خ
فلفل سیاه نصف ق م خ
نمک یک ق م خ
پودر زیره نصف ق م خ
لیموترش یک عدد
برگ نعنا تازه یه مشت

طرز تهیه:

نخود هارو به شکل پوره در بیارید (با میکسر با چرخ گوشت)

بادمجونهاى کبابى رو هم پوره کنید، همه مواد رو توى ظرف گودى بریزید و با میکسر با هم مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن و به شکل یه سس غلیظ در بیان، اگر احساس کردید که حمص تون یکم غلظتش زیاد، لیموترش یا یه قاشق ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و بعد بذارید به دماى محیط برسه، توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید.

کنار فلافل یا کتلت یا با نان تردیلا یا مثل من نان پیتا رو برش هاى کوچیک بزنید و به روغن زیتون و فلفل سیاه و قرمز و آویشن آغشته کنید و چند دقیقه توى فر بذارید تا کاملا برشته و طلائی بشه، بعد کنار حمص سرو کنید.

 

منبع: idehaye ashpazii

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حمص بادمجون کبابى را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجون کبابى ٢عدد
نخود پخته یک و نیم لیوان
روغن زیتون یک دوم استکان
ارده دو سوم استکان
سیر دو حبه
فلفل قرمز نصف ق م خ
فلفل سیاه نصف ق م خ
نمک یک ق م خ
پودر زیره نصف ق م خ
لیموترش یک عدد
برگ نعنا تازه یه مشت

طرز تهیه:

نخود هارو به شکل پوره در بیارید (با میکسر با چرخ گوشت)

بادمجونهاى کبابى رو هم پوره کنید، همه مواد رو توى ظرف گودى بریزید و با میکسر با هم مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن و به شکل یه سس غلیظ در بیان، اگر احساس کردید که حمص تون یکم غلظتش زیاد، لیموترش یا یه قاشق ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و بعد بذارید به دماى محیط برسه، توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید.

کنار فلافل یا کتلت یا با نان تردیلا یا مثل من نان پیتا رو برش هاى کوچیک بزنید و به روغن زیتون و فلفل سیاه و قرمز و آویشن آغشته کنید و چند دقیقه توى فر بذارید تا کاملا برشته و طلائی بشه، بعد کنار حمص سرو کنید.

 

منبع: idehaye ashpazii

نظر شما