شناسهٔ خبر: 41081284 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کال کباب، غذای گیلانی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کال کباب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کال کباب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

کال کباب یکی از مزه‌های اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذا‌ها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست و با همون مواد فقط به جای زیتون از بادمجان کبابی و ریش ریش شده استفاده میشه و بعد از مخلوط شدن توی یخچال میره و سرد خورده میشه.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده

طرز تهیه:

بتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید.

سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید.

در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است.

منبع: amoozesh deser ghaza

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کال کباب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

کال کباب یکی از مزه‌های اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذا‌ها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست و با همون مواد فقط به جای زیتون از بادمجان کبابی و ریش ریش شده استفاده میشه و بعد از مخلوط شدن توی یخچال میره و سرد خورده میشه.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده

طرز تهیه:

بتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید.

سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید.

در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است.

منبع: amoozesh deser ghaza

نظر شما