شناسهٔ خبر: 41068010 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: پرزیدنت | لینک خبر

دکتر روحانی در نشست مجازی سران کشورهای ضامن عضو روند آستانه:

احترام به حاکمیت ملی و استقلال سوریه اصلی خدشه‌ناپذیر است/ ضروری است هر چه سریع‌تر نیروهای تروریست آمریکایی از کل منطقه به ویژه سوریه خارج شوند/ ایران به حمایت‌های خود از مردم و دولت مشروع سوریه با قدرت بیشتری ادامه خواهد داد/ اقدامات نامشروع و غیرانسانی رژیم آمریکا هیچگونه خللی در اراده کشورهای دوست و متحد سوریه ایجاد نخواهد کرد

رئیس جمهور، احترام به حاکمیت ملی و استقلال سوریه را اصلی خدشه‌ناپذیر دانست و با بیان اینکه حضور نامشروع نیروهای اشغالگر رژیم آمریکا در خاک سوریه به عاملی بی‌ثبات‌کننده برای سوریه و کل منطقه تبدیل شده، تاکید کرد که ضروری است هر چه سریع‌تر نیروهای تروریست آمریکایی از کل منطقه به ویژه سوریه خارج شوند و حاکمیت دولت سوریه در تمامی سرزمین آن گسترش یابد.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در نشست مجازی سران کشورهای ضامن عضو روند آستانه خطاب به آقایان "ولادیمیر پوتین" و " رجب طیب اردوغان" گفت که معتقدم روند آستانه به عنوان تنها روند موفق در کمک به حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه دستاوردهای بسیاری کسب نموده که حفظ و توسعه آن وظیفه سه کشور دوست و همسایه به عنوان ضامنان این روند می‌باشد.

دکتر روحانی، اعمال تحریم‌های یکجانبه و غیرانسانی تازه‌ موسوم به سزار از سوی آمریکا را تداوم تلاش های مذبوحانه این کشور با هدف رسیدن به امیال نامشروع سیاسی خود در سوریه دانست و تاکید کرد که این اقدام رژیم آمریکا نوعی تروریزم اقتصادی و ناقض حقوق بشردوستانه و حاکمیت ملت‌هاست.

رئیس جمهور اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم نمودن هر گونه تحریم علیه ملت‌ها در جهان خصوصا سوریه، تاکید می‌کند که به حمایت‌های خود از مردم و دولت مشروع سوریه با قدرت بیشتری ادامه خواهد داد و این اقدامات نامشروع و غیرانسانی رژیم آمریکا هیچگونه خللی در اراده کشورهای دوست و متحد سوریه ایجاد نخواهد کرد .

دکتر روحانی گفت که آمریکا مطمئن باشد آنچه را که نتوانسته از طریق فشار نظامی و کمک به گروههای تروریستی به دست آورد، نمی‌تواند از طریق ابزار فشار تحریم و مجازات مردم سوریه به دست بیاورد.

متن سخنان رئیس جمهور به این شرح است:

خبر تکمیل می شود...