شناسهٔ خبر: 40916063 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

طرح صهیونیستی اشغال کرانه باختری بزرگ‌ترین تهدید خارجی برای اردنی‌هاست

نتایج یک نظرسنجی در اردن نشان می‌دهد که طرح رژیم صهیونیستی برای اعمال سلطه خود بر بخش‌های جدیدی از کرانه باختری بزرگ‌ترین تهدید خارجی برای اردنی‌هاست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، نتایج یک نظرسنجی در کشور اردن حاکی از نگرانی قریب به اتفاق مردم این کشور نسبت به طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی است.

مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه اردن بر اساس نظرسنجی جدید خود گفت که اردنی ها طرح رژیم صهیونیستی برای تسلط بر بخش‌هایی از کرانه باختری را بزرگ‌ترین تهدید خارجی برای کشورشان برمی‌شمرند.

شبکه تلویزیونی «المملکة» اردن امروز چهارشنبه اعلام کرد:« اردنی‌ها چالش اقتصادی را مهم ترین مشکل داخلی و طرح اسرائیل برای الحاق اراضی فلسطینی را مهم‌ترین تهدید خارجی خود می‌دانند».

این نظرسنجی در قالب ارزیابی عملکرد دولت «عمر الرزاز» نخست وزیر اردن دو سال پس از تشکیل آن انجام شده و در نتیجه آن آمده که ۷۵ درصد از شرکت کنندگان که به توانایی نخست وزیرشان در انجام مسئولیت خود اعتماد دارند.

در این نظرسنجی تلاش دولت در مقابله با بیماری کرونا هم موفقیت آمیز ارزیابی شده است، اما اکثر آنها اوضاع اقتصادی را بدتر از گذشته خواندند.

مقامات رژیم صهیونیستی طی ماه‌های اخیر به دنبال اشغال ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری هستند. این طرح با مخالفت فلسطینی‌ها و کشورهای عربی و اسلامی روبه رو شده است.

مقامات و کارشناسان در اردن می گویند که احتماال لغو توافق صلح وادی عربه میان امان و تل آویو  اجرای طرح «الحاق» بخش‌هایی از کرانه باختری وجود دارد.

به عقیده اردنی‌ها اگر غور الاردن (دره اردن) و شهرک‌های صهیونیست نشین و قدس شرقی به خاک سرزمین‌های اشغالی ملحق شود، وضعیت اردن وضعیت سختی است. روند الحاق، اعلام جنگ علیه اردن است چرا که امنیت ملی اردن را تهدید می‌کند.

انتهای پیام/م