شناسهٔ خبر: 40879699 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

عریقات:

192کشور با طرح الحاق کرانه باختري مخالفند

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) تأکید کرد 192 کشور از مجموع 194 کشور عضو مجمع عمومی با طرح الحاق کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی مخالفند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) از وجود یک ائتلاف بین المللی مخالف طرح الحاق شامل 192 کشور خبر داد و گفت: این ائتلاف شامل "گروه عربی"، کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، "گروه آفریقایی" و "گروه اروپایی" در مجمع عمومی است. فلسطینی‌ها مذاکراتی را با این کشورها و گروه‌ها برای برگزاری نشستی در روزهای آینده برگزار کرده‌اند.
وی افزود: هدف طرح الحاق حذف طرح ملی فلسطین و هویت ملی و هرگونه احتمال تشکیل کشور فلسطین است. اکنون زمان عملی کردن مواضع بین المللی و تحریم و مجازات اسرائیل است.
عریقات گفت: سندی که از کنگره آمریکا صادر خواهد شد تاکنون بیش از 150 عضو آن را امضا کرده‌اند و بر حمایت از حق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود و تشکیل کشور مستقل تأکید دارد.
سه عضو حزب دموکرات در سنای آمریکا پیشتر اعلام کردند طرح الحاق به امنیت و ثبات منطقه آسیب می‌زند و مذاکرات بهترین راه برای تحقق صلح است.
همچنین جنبش فتح روز دوشنبه فراخوانی را برای تظاهرات در منطقه الاغوار در مخالفت با طرح الحاق صادر کرده است. این اعتراضات از اول ژوئیه آغاز می‌شود. اخیرا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد اول ژوئیه روند الحاق شهرک‌های کرانه باختری را آغاز خواهد کرد.