شناسهٔ خبر: 40803390 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

اردن: طرح الحاق کرانه باختری مردود و مانع تشکیل دولت فلسطین است

وزیر امور خارجه اردن با مردود دانستن طرح اشغال کرانه باختری، تنها راه حل بحران فلسطین را راهکار دو دولتی دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ایمن الصفدی»، وزیر امور خارجه اردن طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری را مردود دانست.

او جمعه گفت که این طرح باعث خواهد شد که قدس و شمال آن از جنوب جدا شده و مانعی در برابر تشکیل دولت فلسطین خواهد بود.

وزیر امور خارجه اردن گفت که ما همواره تأکید کرده‌ایم که راهکار دو دولتی (دولت فلسطین و دولت رژیم اسرائیل) تنها راه پایان دادن به منازعه و درگیری‌ها در فلسطین است.

راهکار دو دولتی بعد از جنگ شش روزه بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی (۱۹۶۷) در مقابل طرح تک دولتی (دولت رژیم صهیونیستی) مطرح شد و به دنبال ایجاد دو دولت (دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی و دولت رژیم صهیونیستی) در سرزمین تاریخی فلسطین است. این طرح در مقایسه با راهکار تک دولتی مورد استقبال بیشتر کشورها است.

ایمن الصفدی همچنین تلویحاً به ناتوانی کشورش در برابر مقابله با طرح اشغالی صهیونیست‌ها اذعان کرد و گفت که برقراری صلح در فلسطین مسئولیت همه کشورهای عربی و اسلامی و جامعه بین‌الملل است نه وظیفه اردن.

مقامات رژیم صهیونیستی طی ماه‌های اخیر به دنبال اشغال ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری هستند. این طرح با مخالفت فلسطینی‌ها و کشورهای عربی و اسلامی روبه رو شده است.

قرار بود وزرای خارجه اردن و مصر امروز جمعه در رام‌الله مقر تشکیلات خودگردان فلسطین برای بررسی نحوه مقابله با این طرح جمع شوند که طرف مصری به بهانه اینکه قاهره درگیر چند مسئله منطقه‌ای مهم است، از حضور در رام‌الله خودداری کرده است.

انتهای پیام/.