شناسهٔ خبر: 40733532 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه پولکی زعفرانی خوشمزه

آبنبات پولکی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که علاوه بر شیرین بودن و طعم خوب ظاهر زیبایی هم دارد.

صاحب‌خبر -

برای تهیه این آب نبات از مواد کمی استفاده می شود. سرکه ، آب، شکر و زعفران مواد تشکیل دهنده آبنبات پولکی هستند که به راحتی قابل تهیه هستند.

شما برای پخت این آب نبات خوشمزه ۳۰ دقیقه زمان لازم دارید. همان طور که در بخش طرز تهیه و نکات مربوط به تهیه آب نبات پولکی اشاره شد شما باید کاملا دقت کنید که بیش از حد مخلوط آب و شکر و سرکه روی حرارت نجوشد چون ممکن است طعم تلخ پیدا کرده و علاوه بر آن رنگ آب نبات هم بیش از حد قهوه ای شود.

توجه به این نکته هم مهم است که اگر مواد آب نبات به اندازه کافی نجوشند در نهایت پولکی ها حالت ترد و شکننده پیدا نخواهند کرد.

اگر برای اولین بار است که می خواهید این آب نبات خوشمزه را در منزل تهیه کنید از زعفران استفاده نکنید تا بتوانید به درستی تغییر رنگ شکر را احساس کنید. شما می توانید پس از این که کاملا با پخت این آب نبات آشنا شدید از زعفران هم استفاده کنید چون ممکن است استفاده از زعفران باعث شود شما دچار اشتباه شوید و نتوانید به درستی تغییر رنگ شکر را احساس کنید.

اما از این نکته هم نمی توان غافل شد که استفاده از زعفران برای تهیه این آب نبات باعث بهتر شدن عطر و طعم آن خواهد شد. پس از آماده شدن مواد باید با یک قاشق بصورت دایره ای مواد را داخل سینی از قبل چرب شده بریزید و صبر کنید تا خنک شوند.

طرز تهیه آب نبات قیچی هم درست مانند همین مورد است ولی فرم دادن آب نبات به شکل دیگری است.

مواد لازم

شکر: یک پیمانه
سرکه: یک چهارم پیمانه
زعفران: یک قاشق سوپ خوری( در آب جوش حل شود)
آب: یک دوم پیمانه

مراحل پخت

مرحله ۱
در یک ظرف مناسب شکر و سرکه و آب را روی حرارت بگذارید.

مرحله ۲
پس از حل شدن شکر در آب و سرکه فرصت دهید تا مواد بجوشند و قوام پیدا کنند.

مرحله ۳
سپس زعفران را به مواد اضافه کنید.

مرحله ۴
ظرف را از روی حرارت برداشته و با کمک یک قاشق در یک سینی چرب مواد را بصورت گرد و پولکی بریزید.

مرحله ۵
پس از سرد شدن به راحتی آن‌ها را با کاردک از سینی جدا کرده و همراه با چای سرو کنید.

 

منبع: غذالند

برای تهیه این آب نبات از مواد کمی استفاده می شود. سرکه ، آب، شکر و زعفران مواد تشکیل دهنده آبنبات پولکی هستند که به راحتی قابل تهیه هستند.

شما برای پخت این آب نبات خوشمزه ۳۰ دقیقه زمان لازم دارید. همان طور که در بخش طرز تهیه و نکات مربوط به تهیه آب نبات پولکی اشاره شد شما باید کاملا دقت کنید که بیش از حد مخلوط آب و شکر و سرکه روی حرارت نجوشد چون ممکن است طعم تلخ پیدا کرده و علاوه بر آن رنگ آب نبات هم بیش از حد قهوه ای شود.

توجه به این نکته هم مهم است که اگر مواد آب نبات به اندازه کافی نجوشند در نهایت پولکی ها حالت ترد و شکننده پیدا نخواهند کرد.

اگر برای اولین بار است که می خواهید این آب نبات خوشمزه را در منزل تهیه کنید از زعفران استفاده نکنید تا بتوانید به درستی تغییر رنگ شکر را احساس کنید. شما می توانید پس از این که کاملا با پخت این آب نبات آشنا شدید از زعفران هم استفاده کنید چون ممکن است استفاده از زعفران باعث شود شما دچار اشتباه شوید و نتوانید به درستی تغییر رنگ شکر را احساس کنید.

اما از این نکته هم نمی توان غافل شد که استفاده از زعفران برای تهیه این آب نبات باعث بهتر شدن عطر و طعم آن خواهد شد. پس از آماده شدن مواد باید با یک قاشق بصورت دایره ای مواد را داخل سینی از قبل چرب شده بریزید و صبر کنید تا خنک شوند.

طرز تهیه آب نبات قیچی هم درست مانند همین مورد است ولی فرم دادن آب نبات به شکل دیگری است.

مواد لازم

شکر: یک پیمانه
سرکه: یک چهارم پیمانه
زعفران: یک قاشق سوپ خوری( در آب جوش حل شود)
آب: یک دوم پیمانه

مراحل پخت

مرحله ۱
در یک ظرف مناسب شکر و سرکه و آب را روی حرارت بگذارید.

مرحله ۲
پس از حل شدن شکر در آب و سرکه فرصت دهید تا مواد بجوشند و قوام پیدا کنند.

مرحله ۳
سپس زعفران را به مواد اضافه کنید.

مرحله ۴
ظرف را از روی حرارت برداشته و با کمک یک قاشق در یک سینی چرب مواد را بصورت گرد و پولکی بریزید.

مرحله ۵
پس از سرد شدن به راحتی آن‌ها را با کاردک از سینی جدا کرده و همراه با چای سرو کنید.

 

منبع: غذالند

نظر شما