شناسهٔ خبر: 40730564 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

اصفهان؛

افزایش قیمت طلا و حال بد واحدهای تولیدی

رئیس اتحادیه بازار طلا و جواهر استان اصفهان گفت: بیش از ۸۰۰ واحد تولیدی طلا و جواهر استان تعطیل شده‌اند که حاصل این تعطیلی بیکار شدن بیش از صدها نفر در این حوزه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، هوشنگ شیشه‌بران اظهار کرد:  با توجه به نبود نظارت‌های درست و لازم بر عملکرد بازار ارز و اثرگذاری این بازار روی طلا در روزهای اخیر بازهم شاهد افزایش ۸ درصدی نرخ طلا در بازار هستیم.

او افزود: در حال حاضر قیمت هر مثقال طلای ۱۸ عیار از ۳ میلیون تومان تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حال نوسان است که این نوسان قیمت تاکنون توانسته ضررهای بسیاری را به خریداران طلا و جواهر وارد کند.

رئیس اتحادیه بازارطلا و جواهر استان اصفهان گفت: در استان اصفهان بیش از هزارو ۲۰۰ واحد صنف فروش طلا و جواهر و بیش از هزار واحد تولیدی وجود دارد که به دلیل نبود حمایت‌های لازم، عدم ارائه تسهیلات و کمبود مواد اولیه شاهد کاهش ۶۰ درصدی میزان تولید این واحدها و ورود به یک رکود تورمی بزرگ هستیم.

شیشه‌بران ادامه داد: تاکنون از هزار واحد تولیدی طلا و جواهر استان بیش از ۸۰۰ واحد تعطیل شده‌اند که حاصل این تعطیلی بیکار شدن بیش از صدها نفر در این حوزه بوده است.

او اضافه کرد: از طرف دیگر کاهش ۴۰ درصدی میزان قدرت خرید مردم در این بازار وضع آن را روز به روز بدتر می‌کند چرا که در حال حاضر تمامی فروشندگان طلا و جواهر استان اصفهان دچار کاهش درآمدزایی و امنیت شغلی شده‌اند.

رئیس اتحادیه بازار طلا و جواهر استان اصفهان افزود: تاکنون هیچ گونه تسهیلاتی از سوی دستگاه‌های اجرایی برای جبران خسارات این حوزه ارائه نشده است.

شیشه‌بران تاکید کرد: سیاست‌های دولت در حوزه برطرف‌سازی نوسانات بازار ارز هم تاکنون نتیجه درستی نداده و خسارات این بازار در حال حاضر اساسی‌ترین مشکل بازار طلا و جواهر است.

او یادآور شد: امید می‌رود تا با ایجاد کنترل و نظارت‌های کافی بتوانیم شاهد بازگشت دوباره ثبات و آرامش به این بازار باشیم.

رئیس اتحادیه بازار طلا و جواهر استان اصفهان گفت: در حال حاضر سکه امامی ۷ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان، نیم سکه ۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان و ربع سکه ۲ میلیون و ۳۰ هزار تومان در بازار فروخته می‌شود، همچنین قیمت مثقال طلای ۱۸ عیار هم ۳ میلیون تومان است که در بازار به فروش می‌رسد.

برچسب‌ها: