کوفته کباب ترکی مثل اسکندر کباب، شاورما و دونر با سلیقه ما ایرانی ها جور در میآید. برای تهیه این غذا گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته در می آورند. تهیه این غذا بسیار ساده است و اصلا وقت گیر نیست.
شما می توانید متناسب با ذائقه تان مواد و ادویه های این غذا را کم و زیاد کنید.
اگر با اصول کباب درست کردن آشنایی ندارید حتما نکته های زیاد را بخوانید:
۱- برای اینکه مزه واقعی پیاز، فلفل دلمه ای به خرد گوشت برود بهتر است که آن ها را کاملا رنده کنید.
۲- اگر از طعم های جدید استقبال می کنید حتما از ماست موسیر، خامه، سس مایونز یا روغن زیتون در مایه کبابتان استفاده کنید. دقت کنید که همه این مواد را با هم قاطی نکنید! فقط از یکی برای طعم دادن به مایه کباب استفاده کنید.
۳- ادویه تلخ مثل دارچین، سماق و پودر لیمو را فراموش کنید. این ها باعث تلخ مزه شدن غذا می شوند.
۴- گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز کبابی را فراموش نکنید.
۵- به گوشت آرد ، پودر سوخاری و زردچوبه اضافه نکنید.
۶- سیخ هایتان را نمناک کنید تا کباب ها بهتر به سیخ بچسبند.
۷- آب پیاز را کاملا بگیرید. یپاز آب دار باعث ریختن کباب از روی سیخ می شود.
مواد لازم
حبه سیر: ۲ عدد
پیاز رنده شده:۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نعنا: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
روغن گیاهی: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
در یک هاون، سیر و نمک را با هم بکوبید. به جای هاون میتوانید از تخته آشپزخانه نیز استفاده کنید. سپس با قسمت صاف چاقو سیر و نمک را له کنید.
مرحله ۲
در یک کاسه بزرگ گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه را حسابی با سیر کوبیده شده مخلوط کنید.
مرحله ۳
مایه کباب را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از قسمتها را به شکل کوفته دربیاورید.
مرحله ۴
کوفتهها را روی تخته کمی فشار دهید تا شکل بیضی به خود بگیرند.
مرحله ۵
کوفتهها را به سیخ بزنید و آنها را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله ۶
سیخها را روی گریل بگذارید یا تابه گریل را چند دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس سیخها را روی آن بگذارید.
مرحله ۷
دقت کنید که هر طرف کوفتهها باید ۳ تا ۴ دقیقه پخته شوند.
مرحله ۸
سیخها را زود به زود نچرخانید.
مرحله ۹
کوفتههای پخته شده شما آماده سرو هستند.
منبع: غذالند
کوفته کباب ترکی مثل اسکندر کباب، شاورما و دونر با سلیقه ما ایرانی ها جور در میآید. برای تهیه این غذا گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته در می آورند. تهیه این غذا بسیار ساده است و اصلا وقت گیر نیست.
شما می توانید متناسب با ذائقه تان مواد و ادویه های این غذا را کم و زیاد کنید.
اگر با اصول کباب درست کردن آشنایی ندارید حتما نکته های زیاد را بخوانید:
۱- برای اینکه مزه واقعی پیاز، فلفل دلمه ای به خرد گوشت برود بهتر است که آن ها را کاملا رنده کنید.
۲- اگر از طعم های جدید استقبال می کنید حتما از ماست موسیر، خامه، سس مایونز یا روغن زیتون در مایه کبابتان استفاده کنید. دقت کنید که همه این مواد را با هم قاطی نکنید! فقط از یکی برای طعم دادن به مایه کباب استفاده کنید.
۳- ادویه تلخ مثل دارچین، سماق و پودر لیمو را فراموش کنید. این ها باعث تلخ مزه شدن غذا می شوند.
۴- گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز کبابی را فراموش نکنید.
۵- به گوشت آرد ، پودر سوخاری و زردچوبه اضافه نکنید.
۶- سیخ هایتان را نمناک کنید تا کباب ها بهتر به سیخ بچسبند.
۷- آب پیاز را کاملا بگیرید. یپاز آب دار باعث ریختن کباب از روی سیخ می شود.
مواد لازم
حبه سیر: ۲ عدد
پیاز رنده شده:۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نعنا: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
روغن گیاهی: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
در یک هاون، سیر و نمک را با هم بکوبید. به جای هاون میتوانید از تخته آشپزخانه نیز استفاده کنید. سپس با قسمت صاف چاقو سیر و نمک را له کنید.
مرحله ۲
در یک کاسه بزرگ گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه را حسابی با سیر کوبیده شده مخلوط کنید.
مرحله ۳
مایه کباب را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از قسمتها را به شکل کوفته دربیاورید.
مرحله ۴
کوفتهها را روی تخته کمی فشار دهید تا شکل بیضی به خود بگیرند.
مرحله ۵
کوفتهها را به سیخ بزنید و آنها را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله ۶
سیخها را روی گریل بگذارید یا تابه گریل را چند دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس سیخها را روی آن بگذارید.
مرحله ۷
دقت کنید که هر طرف کوفتهها باید ۳ تا ۴ دقیقه پخته شوند.
مرحله ۸
سیخها را زود به زود نچرخانید.
مرحله ۹
کوفتههای پخته شده شما آماده سرو هستند.
منبع: غذالند
∎
نظر شما