شناسهٔ خبر: 40650363 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

افشای کمک‌خواهی حفتر از رژیم صهیونیستی

خبرگزاری فارس

در پی شکست‌های مکرر نیروهای شرق لیبی به فرماندهی «خلیفه حفتر» برای تصرف پایتخت این کشور، یک مقام دولت شرق لیبی از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بولتن نیوز، «عبدالسلام البدری» معاون نخست‌وزیر دولت شرق لیبی که خلیفه حفتر نیز وابسته به آن است، گفت که «ما هرگز با تل‌آویو دشمنی نداریم».

لیبی از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱ ، تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

البدری در نخستین مصاحبه خود با روزنامه «ماکور ریشون» نزدیک به مذهبیون راست‌گرای رژیم صهیونیستی از این رژیم برای پیوستن به طرح سیاسی جدید با مشارکت یونان، قبرس، مصر و لبنان دعوت کرد.

البدری که در بنغازی(شرق) لیبی اقامت دارد، گفت: «هدف از این طرح امضای یک توافق دریایی مشترک برای مقابله با توافقنامه ترسیم مرزهای آبی امضاشده بین ترکیه و دولت (وفاق ملی) در طرابلس است».

او افزود که ما در طول تاریخ با اسرائیل و اقلیت یهودی ارتباط داشته‌ایم، ما خواهان نقشه جدید با در نظر گرفتن منافع کشورمان در کنار کشورهای منطقه هستیم.

او گفت: امکان ندارد ترک‌ها و حتی روس‌ها که از لحاظ نظامی به ما کمک می‌کنند، ادارات ما را بر اساس دیدگاه‌ها و تصورات خود مدیریت کنند، از دیدگاه ما شرکت‌های آمریکایی صنایع نفتی ما را پایه‌گذاری کرده‌اند و اکنون از آن‌ها می‌خواهیم به کشور ما بازگردند.

به نقل از وبگاه «عربی ۲۱»، این مقام لیبیایی نزدیک به حفتر در پیامی خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به حمایت از راه‌حل دو دولت برای پایان دادن به منازعه فلسطینی-اسرائیلی گفت که «ما هرگز دشمن اسرائیل نبوده و نخواهیم بود و امیدواریم که از ما حمایت به عمل آورد و تا کنون نیز شرایط باعث ایجاد فاصله بین ما شده است».

هنوز هیچ منبع مستقلی این مصاحبه منتسب به البدری را تأیید نکرده است و اظهارات وی در حالی است که لیبی ارتباط رسمی با رژیم صهیونیستی ندارد و هر گونه عادی‌سازی روابط با این رژیم با مخالفت‌های رسمی و مردمی در لیبی مواجه بوده است.

نظر شما