شناسهٔ خبر: 40633759 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بر لزوم تشکیل «اتحادیه اسلامی» در جهان اسلام تأکید کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا- حجت الاسلام و المسلمین شهریاری گفت: معماری اتحادیه اسلامی نیاز به چند گام مقدماتی دارد که اولین قدم آن پرهیز از تفرقه و تعرض در جهان اسلام است.

به گزارش شفقنا، مراسم تودیع حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسینی قائم مقام پژوهشگاه مطالعات تقریبی و معارفه حجت الاسلام والمسلمین راشدی نیا به عنوان سرپرست پژوهشگاه، با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در این مراسم با اشاره به حکم مقام معظم رهبری، اظهار داشت: در حکم مقام معظم رهبری برای دبیرکل، دو نکته حائز اهمیت است یکی بحث نوسازی و دیگری بحث عقلانیت در رویکرد.
وی در ادامه با اشاره به معنای اصلی وحدت اسلامی افزود: وحدت به معنای یکی کردن افکار و اندیشه ها نیست بلکه به معنای بیان اشتراکات است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به تجربه موفق کشورهای اروپایی گفت: کشورهای اروپایی در جنگ جهانی دوم بیش از ۲۰ میلیون نفر از همدیگر را قتل عام کردند، اما سالها بعد با هم یکی شده و پول واحدی به نام یورو ایجاد کردند و در نهایت با تشکیل اتحادیه اروپا به انسجام قدرت خود پرداختند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: کشورهای اسلامی هم می توانند با تشکیل “اتحادیه اسلامی” به انسجام قدرت کشورهای اسلامی بپردازند.

وی تصریح کرد: در حوزه پژوهشی ما باید به دقت مطالعه و بررسی کنیم که چگونه اتحادیه اسلامی را شکل دهیم و اتحادیه اسلامی باید چه اجزایی داشته باشد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: معماری این اتحادیه اسلامی نیاز به چند گام مقدماتی دارد که اولین قدم آن پرهیز از تفرقه و تعرض در جهان اسلام است.

وی با اشاره به تفرقه افکنی های دشمن اظهار داشت: دشمن برای اینکه ما به وحدت نرسیم شیعه انگلیسی و سنی امریکایی را ایجاد کرد و در ادامه داعش را تشکیل داد که جنگ را در جهان اسلام تولید و ترویج کند تا در سایه این جنگ ها به اهداف شوم خود برسد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در ادامه تاکید کرد: گام دوم شگل گیری اتحادیه اسلامی، همکاری در جهت “اشداء علی الکفار و رحماء بینم” است. وی همچنین گام سوم را هم افزایی بین مسلمانان دانست به گونه ای که مسلمین تمام قدرت اقتصادی، سیاسی، امنیتی ،علمی و … خود را به اشتراک بگذارند.

نظر شما