در این مطلب طرز پخت املت فلفل سبز و سیب زمینی را برای شما علاقه مندان آماده کرده ایم.
مواد لازم
سیب زمینی نگینی شده: ۳ عدد
فلفل سبز خرد شده: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری: جهت تزئین
فلفل سبز خرد شده: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری: جهت تزئین
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا ماهیتابه را بر روی شعلهی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینیها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر میداریم.
مرحله ۲
سپس گوجه فرنگیها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت میدهیم.
مرحله ۳
حال گوجه فرنگیها را به سیب زمینیها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه میکنیم.
مرحله ۴
همهی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنیم.
مرحله ۵
حال تمامی مواد را در ظرفهایی که برای هر نفر آماده کرده ایم (مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر میباشد) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ میشکنیم.
مرحله ۶
روی تخم مرغها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده میکنیم.
مرحله ۷
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجرهی وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
مرحله ۸
سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
مرحله ۹
ظرفها را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.
ابتدا ماهیتابه را بر روی شعلهی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینیها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر میداریم.
مرحله ۲
سپس گوجه فرنگیها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت میدهیم.
مرحله ۳
حال گوجه فرنگیها را به سیب زمینیها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه میکنیم.
مرحله ۴
همهی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنیم.
مرحله ۵
حال تمامی مواد را در ظرفهایی که برای هر نفر آماده کرده ایم (مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر میباشد) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ میشکنیم.
مرحله ۶
روی تخم مرغها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده میکنیم.
مرحله ۷
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجرهی وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
مرحله ۸
سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
مرحله ۹
ظرفها را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.
منبع: غذالند
در این مطلب طرز پخت املت فلفل سبز و سیب زمینی را برای شما علاقه مندان آماده کرده ایم.
مواد لازم
سیب زمینی نگینی شده: ۳ عدد
فلفل سبز خرد شده: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری: جهت تزئین
فلفل سبز خرد شده: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری: جهت تزئین
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا ماهیتابه را بر روی شعلهی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینیها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر میداریم.
مرحله ۲
سپس گوجه فرنگیها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت میدهیم.
مرحله ۳
حال گوجه فرنگیها را به سیب زمینیها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه میکنیم.
مرحله ۴
همهی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنیم.
مرحله ۵
حال تمامی مواد را در ظرفهایی که برای هر نفر آماده کرده ایم (مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر میباشد) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ میشکنیم.
مرحله ۶
روی تخم مرغها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده میکنیم.
مرحله ۷
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجرهی وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
مرحله ۸
سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
مرحله ۹
ظرفها را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.
ابتدا ماهیتابه را بر روی شعلهی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینیها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر میداریم.
مرحله ۲
سپس گوجه فرنگیها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت میدهیم.
مرحله ۳
حال گوجه فرنگیها را به سیب زمینیها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه میکنیم.
مرحله ۴
همهی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنیم.
مرحله ۵
حال تمامی مواد را در ظرفهایی که برای هر نفر آماده کرده ایم (مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر میباشد) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ میشکنیم.
مرحله ۶
روی تخم مرغها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده میکنیم.
مرحله ۷
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجرهی وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
مرحله ۸
سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
مرحله ۹
ظرفها را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما