شناسهٔ خبر: 4055899 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

جنبش انصار الله با انتقال گفتگو به عربستان مخالف است

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مارب پرس، جنبش انصار الله (حوثی‌ها) مخالفت خود را با انتقال گفتگوهای یمن به عربستان سعودی را اعلام کرد.

علی القحوم یکی از رهبران جنبش انصار الله عنوان کرد جنبش انصار الله به طور رسمی با انتقال گفتگوی گروه‌های سیاسی این کشور به ریاض مخالف است و عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی این کشور را به باز کردن دروازه‌ی دخالت خارجی در امور یمن متهم کرد.

القحوم یکی از اعضای شورای سیاسی جنبش انصار الله خاطر نشان کرد هیچگونه توجیهی برای انتقال گفتگوی سیاسی یمن به خارج کشور وجود ندارد. وی در ادامه گفت: عبد ربه منصور هادی با اراده خود تصمیم استعفا و گناره گیری از ریاست جمهوری یمن را گرفت در نتیجه او فاقد مشروعیت است و این حق را ندارد که محل جدیدی را برای گفتگو تعیین کند.

در همین راستا القحوم، رئیس جمهور مستعفی این کشور را به توطئه چینی علیه ملت و کشور یمن متهم کرد و افزود که او امنیت و ثبات یمن را با دخالت‎‌های خارجی برهم می زند.

وی در اظهارات خود اشاره کرد دعوت برای برگزاری گفتگو در خارج از یمن به جنبش انصار الله هیچگونه ارتباطی ندارد زیرا که گروه‌های سیاسی یمنی که تفاهمنامه صلح و آشتی را به امضا رساندند در صنعا همچنان به گفتگوهای خود ادامه می دهند و تنها حزب اصلاح است که از این گفتگوها کنار کشیده است.

شایان ذکر است که عبد ربه منصورهای در این هفته طی پیامی به ملک سلمان بن عبد العزیز پادشاه عربستان برگزاری گفتگوی سیاسی گروه‌های یمنی در این کشور را خواستار شد. عربستان سعودی نیز موافقت خود با این درخواست را اعلام کرد.

ع ع / م ح