شناسهٔ خبر: 40370227 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کیک گوشت، غذایی جدید

در گزارش زیر طرز تهیه کیک گوشت را آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

کیک گوشت غذایی بسیار لذیذ و شیک و مجلسی است. این غذا را می‌توانید در قالب‌های کوچ تک نفره، به صورت کاپ کیکی در قالب مافین یا در قالب‌هایی با شکل‌های متفاوت طبخ کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت:

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
آرد سفید ۱.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

طرز تهیه مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می‌دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه‌ای از تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می‌زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب مواد کشیده شود.

طرز تهیه مواد کیک:

تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می‌زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم.

قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و دیواره‌های آن را چرب می‌کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می‌ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم کرده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می‌دهید. اندازه این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی‌ها خوب است.

منبع: بیتوته

کیک گوشت غذایی بسیار لذیذ و شیک و مجلسی است. این غذا را می‌توانید در قالب‌های کوچ تک نفره، به صورت کاپ کیکی در قالب مافین یا در قالب‌هایی با شکل‌های متفاوت طبخ کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت:

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
آرد سفید ۱.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

طرز تهیه مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می‌دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه‌ای از تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می‌زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب مواد کشیده شود.

طرز تهیه مواد کیک:

تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می‌زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم.

قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و دیواره‌های آن را چرب می‌کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می‌ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم کرده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می‌دهید. اندازه این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی‌ها خوب است.

منبع: بیتوته

نظر شما