شناسهٔ خبر: 4030871 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مودریچ نیمه دوم، خدیرا از ابتدا در ترکیب

آنچلوتی: رونالدو و بن‌زما به خاطر عدم حمایت تیم گل نزدند

سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید از گلزنان تیمش مقابل انتقادات حمایت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس کارلو آنچلوتی که تیمش فردا (سه‌شنبه) در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو با شالکه در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی دارد، در کنفرانس خبری قبل از این رویارویی به سئوالات پاسخ داد.

وی با حمایت از بن‌زما، بیل و رونالدو، سه مهاجم تیمش اظهار داشت: کریم بن‌زما، گرت بیل و کریستیانو رونالدو در ترکیب اصلی باقی می‌مانند و پست بازی‌‌شان تغییر نخواهد کرد. به آنها اعتماد کامل دارم. در مسابقات اخیر کمتر گل زدند. علتش هم به این خاطر بوده که تیم به آنها زیاد کمک نکرده است.

آنچلوتی افزود: بعد از بازی با بیلبائو می‌خواستم به بازیکنان نظرم را بگویم. آنها متوجه شدند چه چیزی می‌گویم. اکنون هم فکر می‌کنم همه متوجه شده‌ایم مشکل ما چیست. حالا همه می‌دانیم هر بازی فرصت خوبی است که خود را اصلاح کرده و بهتر شویم.

او ادامه داد: باید بازی به بازی بهتر شویم.مارتین اوده‌گارد در ترکیب اصلی نخواهد بود. اما خوب کارش را در تمرینات انجام می‌دهد و پیوسته بهتر می‌شود. در حالیکه سامی خدیرا و لوکا مودریچ در کادر بازی با شالکه باقی خواهند ماند و بازی خواهند کرد. البته مودریچ ابتدا روی نیمکت می‌نشیند و بعد از شروع نیمه دوم حدود 30 دقیقه بازی خواهد کرد.

این مقام  همچنین در مورد سرخیو راموس نیز عنوان کرد: راموس بعد از پشت سرگذاشتن دوره نقاهت از روز یکشنبه در بازی لالیگایی مقابل لوانته با ما خواهد بود.

مربی ایتالیایی همچنین در مورد ساختار بازی تیمش گفت: در شرایط کنونی بیش از حد پاسکاری می‌کنیم و سرعت بازی مان زیاد نیست. باید در این زمینه با دقت و سرعت بیشتری کار کنیم.

او همچنین عنوان کرد: امیدواریم واکنش سریعی نشان داده و برای بازی ال‌‌کلاسیکو که حدود 2 هفته دیگر انجام می‌شود، روحیه مطلوبی کسب کنیم.

انتهای پیام/ک