به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، همزمان با سخنرانی مقام معظم رهبری در روز نیمه شعبان مبنی بر شکلگیری یک رزمایش مواسات و کمک مومنانه، اقشار مختلف جامعه از جمله بسیج و سپاه، هلال احمر، کمیته امداد و دیگر اقشار جامعه پای کار این رزمایش آمدند تا کمکی به نیازمندان و آسیبدیدگان از کرونا کرده باشند.
در بین تلاشها و کوششهای آحاد مردم، دانشجویانی که شهید بهشتی از آنها به عنوان موذن جامعه یاد میکند، با یک برنامهریزی کوچک و ساده به سوی کمک به مردم آمدند.گروه ها و تشکلهای دانشجویی دانشگاههای استان چهارمحال و بختیاری در تکاپو برای عمل به بیانات رهبر انقلاب برای حمایت از آسیبدیدگان از کرونا دست به کار شدند تا با همراهی و همدلی، تبعات کرونا را کاهش دهند.
سیل همت گروه های جهادی دانشجویی در کنار کمک های مردمی در رزمایش کمک مؤمنانه، مرهمی بر درد نیازمندان و صاحبان مشاغل آسیبدیده از کرونا شد.
تهیه و توزیع 1000 بسته معیشتی توسط دانشجویان بسیجی
مرتضی کریمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در راستای منویات مقام معظم رهبری در نیمه شعبان، به منظور حمایت از آسیبدیدگان از کرونا و اقشار نیازمند با مشارکت 64 پایگاه و حوزه بسیج دانشجویی، یک هزاربسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه هر یک از بستههای معیشتی به ارزش دومیلیون و 200 هزار ریال است، افزود: این بستههای معیشتی که شامل مواد غذایی ضروری از جمله گوشت و برنج و ... هستند، در آخرین روز ماه مبارک رمضان در 5 شهرستان و 10 شهر توزیع شد.
کریمی گفت: 500 دانشجو در پایگاهها و حوزههای بسیج دانشجویی در 40 گروه جهادی در این طرح شرکت کردند.
تشکیل کارگروههای دانشجویی در زمینه مبارزه با کرونا
مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا استان در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: به همت دانشجویان بسیجی دانشگاههای آزاد، پیامنور، دولتی، علوم پزشکی و علمیکاربردی استان هفته آینده 600 بسته معیشتی به ارزش هر یک 2 میلیون ریال تهیه و توزیع میشود.
یحیی خواجعلی افزود: در روزهای گذشته 200 بسته نیز در بروجن به دست نیازمندان رسید.
خواجعلی تاکید کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، قرارگاه دانشجویی استان با تشکیل کارگروههای مختلف در زمینهی تولید ماسک، ضدعفونی معابر پرتردد، تولید محتوای مرتبط با ارتقای آگاهی مردم در خصوص کرونا و مطالبهگری از مسئولان، فعالیت گستردهای آغاز کرد.
وی تصریح کرد: طی یک هفته گذشته 7هزار ماسک در کارگاه دانشجویی شهرکرد و کارگاههای خانگی سایر شهرها تولید و پس از استریل در میان مردم توزیع شد.
مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا استان خاطرنشانکرد: این بستههای غذایی با کمکهای مردمی و دانشجویی تامین و توزیع شد.
تهیه و توزیع بستههای معیشتی و بهداشتی در انجمنهای اسلامی مستقل
بتول عظیمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: با توجه به نیاز جامعه و دغدغه تشکلهای انقلابی شهرکرد، بر آن شدیم تا با هدف همدلی و کمک مومنانه، کمکهای دانشجویی و مردمی را جمعآوری کرده و بین نیازمندان و آسیبدیدگان از کرونا در استان توزیع کنیم.
وی با اشاره به اینکه در مرحله اول رزمایش "کرامت کریمان" ، این کمکها به دست دانشجویان آسیبدیده از کرونا میرسد، گفت: در این رزمایش سه تشکل انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، انجمن اسلامی مستقل دانشگاه دولتی شهرکرد، انجمن اسلامی مستقل دانشگاه آزاد شهرکرد در حال کمکرسانی هستند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: شناسایی و اولویتبندی خانوادههایی که بسته معیشتی را دریافت میکنند از طریق دو انجمن خیریه بیماران استان انجام شده است.
عظیمی گفت: با توجه به اختصاص مبلغی از طریق "قرارگاه جهادی معین" کشور و نیز جمعآوری کمکهای نقدی مردم،بستههای معیشتی شامل برنج، گوشت مرغ، رب گوجه فرنگی،روغن و ... که هر کدام به ارزش 3 میلیون ریال هستند همراه با بستههای بهداشتی شامل ماسک و محلول ضدعفونیکننده برای خانوادهها، توزیع شدند.
وی افزود: حضور دانشجویان انجمنهای اسلامی مستقل دانشگاههای استان در کارگاههای تولید ماسک و ملزومات بهداشتی نیز یکی از برنامههای انجمن اسلامی مستقل در مبارزه با کرونا بود.
عظیمی خاطرنشان کرد: با همت دانشجویان انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و نیز با کمک حوزه علمیه ولایت شهرکرد، بیش از 22 هزار ماسک، گان و آستین محافظ در کارگاه تولیدی حوزه علمیه ولایت شهرکرد تولید و توزیع شد.
انتهای پیام/7540/ش
∎