شناسهٔ خبر: 40246912 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.

صاحب‌خبر -
برای طرز تهیه کباب تابه‌ای سیخی به روش‌های متفاوتی می‌توان تهیه کرد، به وسیله گوشت چرخکرده و مرغ چرخ کرده و به صورت جوجه که هر کدام خوشمزگی خودش را دارد.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب سیخی تابه ای:

 گوشت قرمز چرخ کرده  400 گرم
 جعفری  به اندازه دلخواه
 پیاز رنده شده  1 عدد
 آرد (آرد نان فطیر یا معمولی)  3 تا 4 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ 1 عدد
 فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم 
 نمک و زردچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی:

مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهیتابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.

نکته برای تهیه کباب تابه ای :

می توانید 1 قاشق رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق مخلوط کنید کباب تابه ای ها را کف تابه بچینید و روی تمام قسمت های کباب تابه ای ها بریزید و شعله را ملایم کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. با این روش کباب تابه ای تان آبدار می شود.

 

منبع: بیتوته

برای طرز تهیه کباب تابه‌ای سیخی به روش‌های متفاوتی می‌توان تهیه کرد، به وسیله گوشت چرخکرده و مرغ چرخ کرده و به صورت جوجه که هر کدام خوشمزگی خودش را دارد.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب سیخی تابه ای:

 گوشت قرمز چرخ کرده  400 گرم
 جعفری  به اندازه دلخواه
 پیاز رنده شده  1 عدد
 آرد (آرد نان فطیر یا معمولی)  3 تا 4 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ 1 عدد
 فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم 
 نمک و زردچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی:

مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهیتابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.

نکته برای تهیه کباب تابه ای :

می توانید 1 قاشق رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق مخلوط کنید کباب تابه ای ها را کف تابه بچینید و روی تمام قسمت های کباب تابه ای ها بریزید و شعله را ملایم کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. با این روش کباب تابه ای تان آبدار می شود.

 

منبع: بیتوته

نظر شما