شناسهٔ خبر: 40239752 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه دلمه بادمجان لذیذ و خوشمزه

در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده به شما آموزش دهیم که تا حدودی، شبیه به طرز تهیه بادمجان شکم پر است.

صاحب‌خبر -

در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمه‌ای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده می‌شود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.

مواد لازم

پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمه‌ای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
 
مراحل پخت
 
 مرحله ۱
ابتدا بادمجان‌ها را شسته یک قطعه از بالای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم.

 مرحله ۲
سپس مغز داخل آن‌ها را درآورده داخل آن‌ها را نمک می‌زنیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.

 مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آن‌ها را داخل بادمجان‌ها می‌ریزیم.

 مرحله ۴
قطعه‌های بریده شده را روی بادمجان‌ها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم.

 مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.

 مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین می‌کنیم.


منبع: غذالند

در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمه‌ای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده می‌شود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.

مواد لازم

پیاز متوسط: ۲ عدد
بادمجان دلمه‌ای متوسط: ۸ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ فنجان
عصاره لیمو ترش: ۱ فنجان
تربچه: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
 
مراحل پخت
 
 مرحله ۱
ابتدا بادمجان‌ها را شسته یک قطعه از بالای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم.

 مرحله ۲
سپس مغز داخل آن‌ها را درآورده داخل آن‌ها را نمک می‌زنیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.

 مرحله ۳
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آن‌ها را داخل بادمجان‌ها می‌ریزیم.

 مرحله ۴
قطعه‌های بریده شده را روی بادمجان‌ها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم.

 مرحله ۵
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.

 مرحله ۶
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین می‌کنیم.


منبع: غذالند

نظر شما