انگور گونههای بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم میشوند و میوهای همه پسند محسوب است. این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوهها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.
علاوه بر این از انگور در تهیه خورشها و ترشیها نیز استفاده میشود. کشمش به انگور خشک شده گفته میشود که به اندازه انگور شیرین است و اکثرا همراه با آجیلها و یا همراه با پلوهای شیرین به کار میرود. انگور با توجه به گونهای که دارد در رنگهای سبز، زرد و قرمز یافت میشود. تمامی این انگورها را با توجه به میل و سلیقه خود میتوانید در پخت مربا به کار بگیرید. البته بهتر است که در پخت این مربا، از انگور بدون دانه استفاده کنید تا مربا به پخت کمتری احتیاج داشته باشد و دیگر نیازی نباشد که دانههای آن را جدا کنید. مربا انگور باید قوام و غلظت کافی داشته باشد. زمانی که مربا شروع به خنک شدن میکند غلظتش افزایش پیدا میکند؛ پس مناسب این است که قبل از خنک شدن مربا آن را کمی رقیقتر از روی حرارت بردارید. از انواع مرباهای مشابه میتوان به مربا زردآلو، مربا توت فرنگی، مربا لیمو شیرین و مربا گلابی اشاره کرد.
مواد لازم
انگور:۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
مراحل پخت
ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.
برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.
زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنکتر شود؛
سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.
شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.
تا زمانی که شربت قوام پیدا میکند انگورها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.
اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیق انگورها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.
قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرفهای شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
منبع: غذالند
انگور گونههای بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم میشوند و میوهای همه پسند محسوب است. این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوهها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.
علاوه بر این از انگور در تهیه خورشها و ترشیها نیز استفاده میشود. کشمش به انگور خشک شده گفته میشود که به اندازه انگور شیرین است و اکثرا همراه با آجیلها و یا همراه با پلوهای شیرین به کار میرود. انگور با توجه به گونهای که دارد در رنگهای سبز، زرد و قرمز یافت میشود. تمامی این انگورها را با توجه به میل و سلیقه خود میتوانید در پخت مربا به کار بگیرید. البته بهتر است که در پخت این مربا، از انگور بدون دانه استفاده کنید تا مربا به پخت کمتری احتیاج داشته باشد و دیگر نیازی نباشد که دانههای آن را جدا کنید. مربا انگور باید قوام و غلظت کافی داشته باشد. زمانی که مربا شروع به خنک شدن میکند غلظتش افزایش پیدا میکند؛ پس مناسب این است که قبل از خنک شدن مربا آن را کمی رقیقتر از روی حرارت بردارید. از انواع مرباهای مشابه میتوان به مربا زردآلو، مربا توت فرنگی، مربا لیمو شیرین و مربا گلابی اشاره کرد.
مواد لازم
انگور:۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
مراحل پخت
ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.
برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.
زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنکتر شود؛
سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.
شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.
تا زمانی که شربت قوام پیدا میکند انگورها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.
اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیق انگورها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.
قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرفهای شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما