به گزارش خبرگزاری آریا، آقای فرهاد ابول نژادیان افزود: در استان خوزستان تا اوایل اردیبهشت، نمودار فِلَت داشتیم و تلاش ما این بود تا این نمودار، شیب تندی نداشته باشد، اما پس از 23 فروردین با بازگشاییهایی که اتفاق افتاد از روز 2 اردیبهشت، آمار بیماران کرونا افزایش یافت.
وی ادامه داد: با افزایش مصرف برق و روش شدن دستگاههای خنک کننده، گردش هوا در مکانهای دربسته، احتمال انتشار ویروس را افزایش داد.
آقای ابول نژادیان با بیان اینکه روزانه تا هزار و 500 آزمایش بیماری کووید 19 را انجام میدهیم که این رقم را از فردا به هزار و 800 آزمایش در روز میرسانیم، اضافه کرد: اکنون شیوع این بیماری در استان خوزستان هزار و 203 نفر در میلیون نفر، در حالی که این رقم در میانگین کشوری، هزار و 366 نفر در میلیون نفر است.
وی افزود: بسیاری از استانها پیش از استان خوزستان، در اسفند و فروردین، اوج بیماری کووید 19 را گذراندند و اوج این بیماری در استان خوزستان با اینکه افزایش یافته، اما هنوز به میزان میانگین کشوری نرسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در 9 شهر استان خوزستان که آمار مبتلایان بیشتر بود، محدودیتهایی را اعمال کردیم و با بررسیهای اخیر متوجه شدیم برخی شهرهای این استان به علت همجواری با این 9 شهر نیاز به اعمال محدودیتهای بیشتری است بنابراین مصوبه شورای تأمین استان خوزستان این بود که تا دوشنبه 16 شهر در استان خوزستان تعطیل بمانند تا این فاصله گذاری اجتماعی، میزان مبتلایان را کمتر کند.
وی افزود: امروز در استان خوزستان, 534 بیمار ناشی از ویروس کووید 19 داشتیم که از این تعداد 108 بیمار بستری شدند و حال عمومی 426 نفر خوب بود که این نتیجه غربالگری بوده است و آنها در منازل قرنطینه شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، آقای ابول نژادیان اضافه کرد: این قدرت بیماریابی فعال ماست که میتوانیم بیماران را در مراحل اولیه، شناسایی کنیم تا از انتشار و مبتلا کردن دیگران جلوگیری کند و بیماران در مراحل اولیه شناسایی شوند که همین موضوع موجب شده است میزان مرگ و میر در استان خوزستان نسبت به بقیه جاها پایینتر باشد.