معاون اول قوه قضائيه با بيان اينکه ما مطالب زيادي داريم که بتوانيم در اختيار مخاطب قرار دهيم و مخاطب نيز تشنه اين اطلاعات است، گفت: قوه قضائيه در پرونده فساد 3 هزار ميلياردي جهاد کرد.
به گزارش فارس، حجتالاسلام و المسلمين غلامحسين محسني اژهاي در مراسم توديع و معارفه روساي جديد و قديم مرکز رسانه قوه قضاييه با تسليت به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: اميدواريم به برکت اين ايام همه ما توفيق شناسايي، انجام و اجراي حق را داشته باشيم و در اين عرصه موفق شويم.
سخنگوي قوه قضاييه افزود: جلسه ديروز به مناسبت سپاس و تشکر از دو مدير خدوم، دلسوز و دو چهره شناخته شده عرصه رسانه است.
وي ادامه داد: همه مديران کشور بحمدالله فضل خدا را شامل حال خودشان دارند و مسائل را براساس تکليف مداري قبول ميکنند و هر مسئوليتي که به آنها داده ميشود آن را ميپذيرند و به آن وارد ميشوند؛ خدا را شاکريم که هر جا نظام لازم بداند و به شخصي نياز داشته باشد به کسي که پيشنهاد ميشود و اهل تکليف است آن را قبول ميکند و چيزي جز خدمت به نظام را در نظر نميگيرد.
معاون اول قوه قضاييه ضمن سپاس از زحمات علياصغر پورمحمدي رئيس پيشين مرکز رسانه قوه قضاييه اظهار کرد: البته ايشان از قوه قضاييه توديع نميشوند بلکه به عنوان مشاور رياست محترم قوه در اين مجموعه کماکان همکاري خواهند داشت؛ ولي نسبت به زحمتي که در اين مدت کشيده اند از ايشان بايد قدرداني کرد؛ چرا که کاري که از ابتدا بايد شروع شود، زحمات بسيار زيادي دارد و وقتي که کار روي ريل افتاد، ديگر سخت نيست؛ اما شروع کاري که تعريف و تدوين نشده، قدري مشکل است. به همين دليل براي مدتي که ايشان در اين مرکز حضور داشته اند بايد مورد قدرداني قرار گيرند. از خداوند براي مسئوليت سنگين و مهم ايشان در صداوسيما آرزوي توفيق داريم.
محسني اژهاي ادامه داد: ابراهيم زادگان از چهره هاي شناخته شده عرصه رسانه هستند که حدود بيست و چند سال است که با ايشان از نزديک آشنا هستم، چهره اي خدوم، دلسوز، پرکار، پرانرژي و داراي احساس مسئوليت در حوزه رسانه است و ما اميد فراواني داريم که انشاالله ايشان بتوانند در اين حوزه که البته کار سختي است، اقداماتي را انجام دهند.
وي اظهار کرد: نظام ما نظامي مردمي است و قوه قضاييه مي خواهد عدالت را که يکي از اهداف مهم اين نظام است، محقق کند. البته همه نظام اين وظيفه را دارند اما قوه قضاييه بالاخص و به طور خاص طبق وظيفه اي که قانون اساسي برعهده او گذاشته است، بايد عدالت را در جامعه محقق کند و آن را گسترش دهد.
معاون اول قوه قضاييه گفت: ما نمي توانيم اين هدف مهم را جز با همراهي مردم محقق کنيم و همراهي مردم زماني است که آنها به وظايف خودشان آشنا باشند و به تنگناها، زحمات و خدمات و به کارکردهاي قوه قضاييه نيز آشنايي داشته باشند.محسني اژهاي تصريح کرد: امروز به وضوح روشن است که دشمن اصلي ما شيطان و شيطان بزرگ انسي آمريکا است و جنود او نيز همه همّ و غمّ خودشان را گذاشته اند که يک جنگ نرم تمام عيار را به کشور ما تحميل کنند، 8 سال جنگ نظامي را برما تحميل کردند و تمام قواي دشمن عليه اين نظام دست به دست هم داد. امروز نيز همين طور است و همه توان خود را به کار گرفته اند تا اين جنگ نرم را به ما تحميل کنند و در اين جنگ نرم که عليه اسلام، نظام و جمهوري اسلامي به کار گرفته اند لبه تيز اين حملات را به نهادهايي که احساس مي کنند در اين نظام موثرترند، متوجه کردهاند.
وي با اشاره به هجمه دشمنان به قوه قضاييه اظهار کرد: آنها مي دانند يک قوه قضاييه مقتدر و کارآمد مي تواند نظام را پيش ببرد، دست همه مفسدين را کوتاه کند و موجب احياي حقوق عامه شود، از آنجا که اين قوه مي تواند در مقابل آنها بايستد، هجمههاي سنگيني را به آن وارد مي کنند و يکي از هجمههاي سنگين در اين جنگ نرم، هجمه عليه قوهقضاييه است.محسني اژهاي ادامه داد: ما مطالب زيادي داريم که بتوانيم در اختيار مخاطب قرار دهيم و از نظر شرعي و حقوقي نيز اين موضوع بلااشکال است و مخاطب نيز تشنه اين اطلاعات است، حتي رسانه ها نيز تشنه اين مطالب هستند.
وي تصريح کرد: مطالب زيادي در قوه قضاييه وجود دارد که در بيرون مخاطب دارد و اين رسانه است که بايد به دنبال افرادي در قوه قضاييه بدود تا بتواند از آنها مطلب بگيرد. ملاط در قوه قضاييه براي رشد و آگاهي مردم و هوشياري آنها، عبرت آنها و مسائل مختلف بسيار است و اين هنر ما و مرکز رسانه است که بتواند از آنها استفاده کند و مطالبي را در اختيار آنها قرار دهد که به نفع مردم، اسلام و نظام باشد و اين شدني است.محسني اژهاي يادآور شد: هم در زمان حضرت امام (ره) و هم زمان مقام معظم رهبري بارها تکرار شده مسئولان قوه قضاييه گفته اند که ما بايد بتوانيم خدمات، ماموريت ها و کارکردهايمان را صادقانه در اختيار مردم قرار دهيم و با آنها در ميان بگذاريم و اين موضوع به خصوص در برخي مواقع لازم است و الان جزء زمان هايي است که تحقق اين موضوع بسيار لازم است چرا که حرفهاي انحرافي دشمن بسيار زياد است.
∎