به گزارش ایرنا؛ شاگردان لوئیز انریکه امروز (یکشنبه)و درچارچوب رقابت های هفته بیست و ششم لالیگا درورزشگاه نیوکمپ میزبان تیم رایو والکانو بودند و در پایان با نتیجه خیره کننده 6 بریک شکست داده و به صدر جدول رده بندی رفتند.
برای تیم بارسلونا دراین دیدار لیونل مسی هت تریک کرد او نخستین گل خود را در دقیقه 56 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و در دقایق 63 و 68 نیز دو بار دیگر دروازه حریف را گشود و تعداد گل های خود را در لالیگا به 30 گل رساند.
گل های دیگر تیم بارسلونا را دراین دیدار لوییس سوارز دردقایق 5 و 1+90و جرارد پیکه دردقیقه 49 به ثمررساندند و شادی را به اردوی تیمشان آوردند.
این درحالی بود که آلبرتو بوئنو تنها گل تیمش را دردقیقه 79 درون دروازه تیم بارسلونا جای دادتا قدری ازسنگینی این نتیجه بکاهد اما مانع از شکست تیمش نشد.
دنی آلوز مدافع ملی پوش برزیلی بارسلونا دردقیقه 79 و به دنبال تکل خطرناک درمحوطه جریمه برروی مهاجم تیم رایو والکانو با کارت قرمز مستقیم داور مواجه شدو از زمین بازی اخراج شد.
بارسلونابا کسب هرسه امتیاز این دیدار 62 امتیازی شد و در صدر قرار گرفت ، تیم رئال مادرید نیز با 61 امتیاز به رده دوم سقوط کرد.
جدول رده بندی رقابت های لالیگا:
1-بارسلونا/26 بازی/62 امتیاز
2-رئال مادرید/26 بازی /61 امتیاز
3-آتلتیکو مادرید/25 بازی/54 امتیاز
ورزشی.(2)**9144**1590
لالیگای اسپانیا؛
بارسلونا جای رئال مادرید را درصدر لالیگا گرفت
تهران - ایرنا - تیم بارسلونا با برتری قاطع برابر رایووالکانو، سرانجام جای رئال مادرید را درصدر جدول رقابت های فوتبال باشگاههای اسپانیا(لالیگا) گرفت.
صاحبخبر -