شناسهٔ خبر: 39795474 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در خراسان شمالی به ۹۸۰ نفر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در چند روز گذشته با افزایش تعداد نمونه گیری در سرپایی‌ها شاهد جهش در شناسایی مبتلایان به کووید ۱۹ در استان بودیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  سید احمد هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام اینکه حال عمومی این افراد خوب است و با آموزش‌های ارائه شده، آنان در منازل خود قرنطینه شده اند از عموم مردم خواست تا نسبت به رعایت مسائل بهداشتی بی تفاوت نباشند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

هاشمی افزود: مبتلایانی که نیاز به بستری در بیمارستان دارند نسبت به هفته‌های گذشته کمتر شده است با اینحال باید بدانیم که جامعه همچنان در حال مبارزه با این ویروس منحوس است و رعایت تمامی موارد اعلام شده بخصوص در صنوف الزامی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با اعلام نتایج قطعی آزمایش‌های انجام شده، تا ظهر ۱۴ اردیبهشت، ۹۸۰ نفر در خراسان شمالی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد آمار فوتی‌ها نیز به ۸۳ نفر افزایش یافت.

 هاشمی در توضیح آمار مبتلایان قطعی این بیماری به تفکیک شهرستان‌ها نیز اظهار داشت: در شهرستان‌های بجنورد ۴۴۸ نفر، شیروان ۱۴۵ نفر، فاروج ۶۳ نفر، مانه و سملقان ۸۹ نفر، جاجرم ۳۵ نفر، گرمه ۲۴ نفر، راز و جرگلان ۳۸ نفر و اسفراین ۱۳۸ نفر بطور قطعی به بیماری کووید ۱۹ دچار شده اند. ️

او با اشاره به اینکه  حجم تبادل ویروس بین افراد باعث شود افراد پر خطر آسیب ببینند، یادآور شد: بیش از ۷۰ درصد فوتی‌های کرونا در این استان، افراد بالای ۶۰ سال بودند که به بیماری‌های زمینه‌ای مبتلا بودند.

هاشمی عنوان کرد:  تاکنون ۴۵۸ نفر از مبتلایان به این بیماری بهبود و از مراکز درمانی در سطح استان مرخص شده اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: آزمایش هزار و ۳۷۶ نفر از موارد مشکوک نیز منفی گزارش شده است و هم اکنون ۱۳۱ بیمار مشکوک به ابتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.

انتهای پیام/د