سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: نظارت ويژه بر بازي هاي ليگ برتر در هفته هاي پاياني بسيار ضروري است و اگر نظارت بيشتري بر بازي ها باشد شاهد رعايت اعتدال خواهيم بود.
مهدي تارتار نيز در جمع خبرنگاران بيان داشت: بايد از بازيکنان خود تشکر کنم که با برنامه در زمين حاضر شدند و نقاط قوت حريف را کاملا بستند و از نقاط ضعف حريف نيز به خوبي استفاده کرديم.
وي افزود: راه آهن تهران نيز بازي جوانمردانه اي را انجام داد، به اين تيم تعلق خاطر دارم و دوست ندارم اين تيم سقوط کند.
وي بيان داشت: در اين شرايط دوست نداشتم مقابل راه آهن قرار گيرم اما فوتبال همين است و توانستيم پس از شش بازي به پيروزي دست يابيم.
سرمربي صباي قم گفت: امروز بازي جذابي را شاهد بوديم و بازيکنان ما بسيار خوب و تاکتيکي کار کردند البته در نيمه دوم تغيير تاکتيک داديم اما بازيکنان ما در موقعيت هاي بدست آمده بي دقتي کردند.
وي افزود: يک صحنه بسيار مشکوک با پنالتي در نيمه دوم وجود داشت که داور نديد و اگر ما با زدن آن پنالتي مي توانستيم نتيجه بازي را دو برصفر کرده و خيال خود را راحت کنيم.
∎