به گزارش رویترز از ژنو، این سازمان به دولتهای سراسر جهان درخصوص صدور گواهینامه ایمنی و مصونیت برای افراد مبتلا شده به کرونا هشدار داد، زیرا دقت این گواهینامهها هنوز تضمین نشده است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد که این مساله میتواند خطر گسترش ادامهدار بیماری را افزایش دهد، زیرا ممکن است افراد بهبود یافته توصیههای مربوط به موارد پیشگیرانه دربرابر ویروس را نادیده بگیرند.
براساس اعلام این نهاد، برخی دولتها مطرح کردهاند که کشف پادتن ویروس مسبب کووید-۱۹، میتواند به عنوان اساسی برای گواهینامه ایمنی و مصونیت به شمار رود که به اشخاص امکان میدهد با فرض محافظت در برابر ابتلای دوباره، سفر کنند یا به محل کار بازگردند.
کشور شیلی هفته گذشته خبر داد که اعطای گواهینامه سلامت به افراد بهبودیافته از این بیماری را آغاز میکند. به محض غربالگری برای تعیین اینکه پادتن در بدن این افراد تولید شده تا آنها را در برابر ویروس مصون کند، آنها می توانند به همکاران خود ملحق شوند.
سازمان جهانی بهداشت یادآور شد، بررسی مدارک مربوط به پاسخگویی پادتن به ویروس را ادامه میدهد.
این سازمان با اشاره به اینکه نتایج بیشتر مطالعات نشان میدهد افراد بهبود یافته از کرونا، پادتنهای ویروس را دارند، افزود: برخی از آنها، مقادیر بسیار کمی از پادتنهای خنثیکننده را در خون خود دارند و این مساله نشان میدهد مصونیت سلولی نیز ممکن است برای بهبودی، مهم و حیاتی باشد.
براساس آمار رویترز، حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده که ۱۹۶ هزار و ۲۹۸ نفر از آنها جان باختهاند.
نظر شما