به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، « حاج داوود کریمی واقعا آقای همدانی را قبول داشت و این اعتماد و برادری به بعد از جنگ امتداد یافت. او بر اثر مصدومیت شیمیایی و غیره قریب 17 تا 18 بار عمل جراحی شد. این اواخر روی ویلچر مینشست و حتی نمیتوانست خودش آن را براند.
در تمام این سالها آقای همدانی هرگز او را فراموش نکرد. حاج داوود مدتی به کار ریخته گری مشغول شد و روزگار گذراند اما دوباره به خانهاش سپاه برگشت....... او در مسائل نظامی صاحب ایده بود. اطلاعات راهبردی دقیق و کلانی داشت. او و همفکرانش به شدت معتقد بودند روش و راهبرد عملیاتی جاری کارآمد نیست. البته همه آن اختلافات، اختلافات برادرانه بود......
حاج داوود کریمی یکی از مبارزان دوران ستم شاهی است و در پیروزی انقلاب زحمتها کشید. او در سپاه مسئولیتهای مهمی داشته است. وی از موسسان سپاه تهران بزرگ بود. فرماندهی سپاه منطقه 10 ،فرماندهی سپاه منطقه 7 و فرماندهی واحد آموزش سپاه را عهدهدار بوده است.
او سرانجام در 15 شهریور 1383 بر اثر جراحات جنگ به شهادت رسید. امثال او و رستگار دلسوزان انقلاب، امام و اسلام بودند و برای خدا حرف میزدند و از روی علم و تجربه انتقاد میکردند.
البته در میان سپاه منطقه 10 تهران نخالههایی همچون اکبر گنجی هم پیدا شدند. گنجی علنی با فرماندهی کل سپاه مخالفت میکرد. او اصولا افراطی و مسئلهدار بود.
هادی غفاری درباره او گفته است: اولین کسی که قیچی به دست گرفت و در مقابل دانشگاهها و دبیرستانها موهای بیرون آمده دختران را قیچی میکرد همین آقای گنجی بود که حالا سوپر مدافع آزادی شده است آنهم در ناف آمریکا و کنار سلطنت طلبهای بی درد فراری..... ».
کتاب «حدیث حاضر غایب» روایتی خواندنی و البته پر ماجرا از زندگی سرلشگر شهید حاج حسین همدانی به روایت رفیق سالهای سختیاش سردار حاج جعفر مظاهری است. در این کتاب 840 صفحه ای راوی کتاب که پیش از این خاطرات خود از انقلاب و دوران دفاع مقدس را در کتاب «10 متری چشمان کمین» بیان کرده، روایتی دقیق، عمیق، شفاف و مفصل از دوران 8 سال جنگ تحمیلی ارائه میدهد، روایتی که اگرچه با محوریت معرفی ابعاد شخصیتی و فرماندهی شهید همدانی قافله سالار شهدای مدافع حرم شکل گرفته است، اما مطالب مهم، تازه و جالبی نیز درباره ابعاد پیدا و پنهان جنگ، فرماندهان، مشکلات و بسیاری موارد دیگر درباره سپاه و دیگر یگانها ارائه میکند.
«محسن صیفی کار» نویسنده این اثر فاخر که امسال به عنوان چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان همدان انتخاب شد با بیان اینکه هنر انقلابی، هنری عمیق، پویا، دینی و در حال رشد و تعالی است، میگوید: اثر هنریای که موجب تحول معنوی در خالق و مخاطب نشود هنر انقلابی و اسلامی نیست و شاید فقط بر مبنای عقلانیت فردی و مادی تعریف شده باشد.
وی تلمّذ و تهذّب را دو مولفه اصلی هنرمند انقلابی و اسلامی میداند و میافزاید: تکنیک و فنون کار باید از محضر اساتید شایسته احصا شود اما تهذیب نفس، خلوت، تفکر، عبادت و پروش روح است که به ظاهر اثر هنری روح و حیات می بخشد و اثر بخشی آن را عمیق می کند.
نویسنده کتاب« حدیث حاضر غایب» ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی را یکی از مصادیق هنر انقلابی و اسلامی عنوان کرد و افزود: اگر از 8 سال جنگ تحمیلی، مفاهیم دینی، اعتقادی و هنر انقلابی و اسلامی را بگیرم به جنگ های بی روح پارتیزانی جنگ جهانی دوم تبدیل خواهد شد و با استفاده همین ابزار هنر انقلابی است که می توان تاریخ ارزشی بی بدیل خود را حفظ و به آیندگان به شیوه جذابی منتقل کنیم.
محسن صیفی کار وضعیت ادبیات پایداری در استان همدان را با توجه به حضور شخصیتهای نظامی و نقش آفرین در دفاع مقدس و همچنین نویسندگان برجسته این حوزه همچون حمید حسام و بهناز ضرابی زاده مطلوب ارزیابی کرد و گفت: استان همدان از نخستین استان ها در سطح کشور بود که کارنامه تاریخی خود را در سه قسمت انقلاب اسلامی، کردستان و دفاع مقدس در 4 جلد به چاپ رساند.
نویسنده کتاب «ملازم اول، غواص» به آخرین پروژه تاریخ شفاهی خود با عنوان «شیوه نامه نمایه نویسی دفاع مقدس» در استان همدان اشاره کرد و گفت: در این پروژه هر عنوان کتاب که با موضوع ایثار و شهادت، با محوریت استان همدان به چاپ رسیده باشد جمع آوری می شود که قرار است از سوی حوزه هنری استان همدان ارائه شود.
به گزارش تسنیم، استاد محسن صیفی کار در سال 98 دو جلد کتاب «حدیث حاضر غایب» و «ملازم اول، غواص» را از سوی نشر سوره مهر روانه بازار کرد؛ در کارنامه ادبی وی آثار بسیاری چون «10 متری چشمان کمین»، «گنجنامه»، «مروارید سخن» و ... به چشم می خورد. همچنین وی نگارش 12 جلد کتاب شعر و داستان کودک و نوجوان را به پایان رسانده است.
انتهای پیام/742/ش
∎