شناسهٔ خبر: 39596459 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

توزیع ۴۰ هزار بسته معیشتی در قالب رزمایش "مواسات" سپاه عاشورا

توزیع ۴۰ هزار بسته معیشتی تامین شده توسط بسیجیان و خیران استان، در قالب مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه آغاز شد.

صاحب‌خبر -

در این حرکت جهادی که به صورت همزمان در تبریز و تمام شهرها و روستاهای آذربایجان شرقی اجرا می‌شود، خانوارهای آسیب دیده از کرونا شناسایی و در آستانه ماه مبارک رمضان بسته معیشتی دریافت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در آیین آغاز توزیع ۴۰هزار بسته معیشتی مرحله نخست رزمایش کمک_مومنانه، گفت: رهبر معظم انقلاب با تشریح مفهوم مواسات، گفتمانی پیشرو در فعالیت‌های خیریه و نوع دوستانه و موجی از حرکت‌های جهادی را در شرایطی کلید زدند که کرونا، بحران معیشتی و اقتصادی برای بخشی از جامعه به وجود اورده است.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم بیان کرد: سپاه و بسیج استان نشان دادند بازوی توانمند انقلاب و مورد اعتماد و خادم مردم عزیزمان هستند.

وی به سبقه روشن مردم ولایتمدار تبریز و آذربایجان شرقی در گرفتن دست مستمندان آبرومند، بر حفظ شان دریافت کنندگان این بسته‌ها تاکید کرد.

امام جمعه تبریز اظهار امیدواری کرد با ساماندهی حرکت‌های جهادی، آسیب دیدگان از کرونا، تنگناهای معیشتی را پشت سر بگذارند.

وی در پایان با قدردانی از اصناف و خیرین استان خواستار تداوم همدلی و مواسات به عنوان وظیفه انسانی، دینی و انقلابی شد.

فرمانده سپاه عاشورا نیز در این آیین، گفت: مردم ولایتمدار آذربایجان شرقی در لبیک به توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نیمه شعبان، رزمایشی از همدلی و مواسات را شکل داده و سپاه عاشورا با تکیه بر شبکه منسجم و مردمی بسیج، کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیرین، اصناف و بازاریان را تجمیع و ۴۰هزار بسته معیشتی را برای مرحله نخست این رزمایش فراهم کرده است.

سردار عابدین خرم با تاکید بر شناسایی معسرین و آسیب دیدگان از کرونا شامل افراد بیکار شده، صاحبان کسب و کارهای تعطیل شده و اقشار مستضعف جامعه در پهنه محلات و روستاها توسط بسیج، گفت: بانک اطلاعاتی فراهم شده، زمینه را برای رساندن بسته‌های حمایتی به دست جامعه هدف با کمترین ضریب خطا را فراهم کرده است.

توزیع بسته‌های معیشتی رزمایش کمک مومنانه و جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی با محوریت بسیج سازندگی و پایگاه‌های تمام محلات استان انجام می‌شود.

مرحله دوم این رزمایش نیز نیمه ماه مبارک رمضان و همزمان با میلاد کریم اهل بیت(ع) اجرا خواهد شد.

انتهای پیام