محققان دانشگاه شینشو در ژاپن دریافتند که میکروبهای خاصی از معده میتوانند بر نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به برخی از آلرژنها تأثیر بگذارند و دریافتند که تعداد فلاونوئیدها، گروه متنوعی از گیاهان دارویی، میتواند باکتریهای موجود در روده را بهبود بخشد.
Flavonifractor plautii (FP)، که در روده یافت میشود، نوعی از باکتریهای خانواده کلستریدیا است که به نظر میرسد دارای اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی بدن است و التهاب را مهار میکند.
در این مطالعه مشخص شد که FP توسط آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز ایجاد میشود و گروهی از سلولها به نام Th۲، که وظیفه واکنش بدن در برابر آلرژیهای غذایی را بر عهده دارند، را محکم میکند.
برخی از سویههای کلستریدیا همچنین به کاهش فشار خون کمک میکنند و بیشتر در افراد لاغر وجود دارند، محققان پیش بینی میکنند که میتوان از این باکتریها برای تنظیم وزن نیز استفاده کرد.
دکتر تاسوکو اوگیتا موفق شد باکتریهای FP را در خارج از بدن پرورش دهد، که شش ماه به طول انجامید.
در ژاپن افراد رژیم غذایی سرشار از غذاهای تخمیر شده است که حاوی میزان زیادی باکتری خوب است و مقدار زیادی چای سبز که حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانها است، مصرف میکنند.
دانشمندان دانشگاه شینشو همچنان به بررسی ارتباط بین غذاهای منحصر به فرد برای فرهنگ ژاپنی و تأثیرات مثبت بر بدن انسان میپردازند و در ادامه ایمنی FP را بررسی میکنند تا بتوانند به عنوان یک پروبیوتیک ضد حساسیت از آن استفاده کنند.
Flavonifractor plautii (FP)، که در روده یافت میشود، نوعی از باکتریهای خانواده کلستریدیا است که به نظر میرسد دارای اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی بدن است و التهاب را مهار میکند.
در این مطالعه مشخص شد که FP توسط آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز ایجاد میشود و گروهی از سلولها به نام Th۲، که وظیفه واکنش بدن در برابر آلرژیهای غذایی را بر عهده دارند، را محکم میکند.
برخی از سویههای کلستریدیا همچنین به کاهش فشار خون کمک میکنند و بیشتر در افراد لاغر وجود دارند، محققان پیش بینی میکنند که میتوان از این باکتریها برای تنظیم وزن نیز استفاده کرد.
دکتر تاسوکو اوگیتا موفق شد باکتریهای FP را در خارج از بدن پرورش دهد، که شش ماه به طول انجامید.
در ژاپن افراد رژیم غذایی سرشار از غذاهای تخمیر شده است که حاوی میزان زیادی باکتری خوب است و مقدار زیادی چای سبز که حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانها است، مصرف میکنند.
دانشمندان دانشگاه شینشو همچنان به بررسی ارتباط بین غذاهای منحصر به فرد برای فرهنگ ژاپنی و تأثیرات مثبت بر بدن انسان میپردازند و در ادامه ایمنی FP را بررسی میکنند تا بتوانند به عنوان یک پروبیوتیک ضد حساسیت از آن استفاده کنند.
منبع:شفقنا
محققان دانشگاه شینشو در ژاپن دریافتند که میکروبهای خاصی از معده میتوانند بر نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به برخی از آلرژنها تأثیر بگذارند و دریافتند که تعداد فلاونوئیدها، گروه متنوعی از گیاهان دارویی، میتواند باکتریهای موجود در روده را بهبود بخشد.
Flavonifractor plautii (FP)، که در روده یافت میشود، نوعی از باکتریهای خانواده کلستریدیا است که به نظر میرسد دارای اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی بدن است و التهاب را مهار میکند.
در این مطالعه مشخص شد که FP توسط آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز ایجاد میشود و گروهی از سلولها به نام Th۲، که وظیفه واکنش بدن در برابر آلرژیهای غذایی را بر عهده دارند، را محکم میکند.
برخی از سویههای کلستریدیا همچنین به کاهش فشار خون کمک میکنند و بیشتر در افراد لاغر وجود دارند، محققان پیش بینی میکنند که میتوان از این باکتریها برای تنظیم وزن نیز استفاده کرد.
دکتر تاسوکو اوگیتا موفق شد باکتریهای FP را در خارج از بدن پرورش دهد، که شش ماه به طول انجامید.
در ژاپن افراد رژیم غذایی سرشار از غذاهای تخمیر شده است که حاوی میزان زیادی باکتری خوب است و مقدار زیادی چای سبز که حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانها است، مصرف میکنند.
دانشمندان دانشگاه شینشو همچنان به بررسی ارتباط بین غذاهای منحصر به فرد برای فرهنگ ژاپنی و تأثیرات مثبت بر بدن انسان میپردازند و در ادامه ایمنی FP را بررسی میکنند تا بتوانند به عنوان یک پروبیوتیک ضد حساسیت از آن استفاده کنند.
Flavonifractor plautii (FP)، که در روده یافت میشود، نوعی از باکتریهای خانواده کلستریدیا است که به نظر میرسد دارای اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی بدن است و التهاب را مهار میکند.
در این مطالعه مشخص شد که FP توسط آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز ایجاد میشود و گروهی از سلولها به نام Th۲، که وظیفه واکنش بدن در برابر آلرژیهای غذایی را بر عهده دارند، را محکم میکند.
برخی از سویههای کلستریدیا همچنین به کاهش فشار خون کمک میکنند و بیشتر در افراد لاغر وجود دارند، محققان پیش بینی میکنند که میتوان از این باکتریها برای تنظیم وزن نیز استفاده کرد.
دکتر تاسوکو اوگیتا موفق شد باکتریهای FP را در خارج از بدن پرورش دهد، که شش ماه به طول انجامید.
در ژاپن افراد رژیم غذایی سرشار از غذاهای تخمیر شده است که حاوی میزان زیادی باکتری خوب است و مقدار زیادی چای سبز که حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانها است، مصرف میکنند.
دانشمندان دانشگاه شینشو همچنان به بررسی ارتباط بین غذاهای منحصر به فرد برای فرهنگ ژاپنی و تأثیرات مثبت بر بدن انسان میپردازند و در ادامه ایمنی FP را بررسی میکنند تا بتوانند به عنوان یک پروبیوتیک ضد حساسیت از آن استفاده کنند.
منبع:شفقنا
∎
نظر شما