شناسهٔ خبر: 39530468 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ابتکار | لینک خبر

فریدون عباسی، منتخب مجلس یازدهم:

تصمیمم برای نامزدی ریاست مجلس شخصی است

صاحب‌خبر - منتخب مجلس یازدهم‏ گفت: کسانی که از بیرون قصد مدیریت مجلس را دارند، خود را نشان نمی‌دهند تا بعدا مردم نتوانند از آن‌ها مطالبه داشته باشند.
به گزارش ایلنا، فریدون عباسی منتخب مردم کازرون در مجلس یازدهم، درخصوص کاندیداتوری برای کرسی ریاست مجلس، گفت: بله من در مصاحبه‌هایی که داشتم این را اعلام کردم و فکر می‌کنم که اولین نفر هستم که با صراحت این مسئله را بیان کرده‌ام.
معاون رئیس‌جمهوری دولت دهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طرفداران شهردار اسبق تهران، او را به دلیل سابقه اجرایی قابل توجه گزینه مناسب ریاست مجلس می‌دانند، اظهار کرد: مجلس جایگاه اجرایی نیست و به سوابق اجرایی خیلی نیاز نیست، مجلس محل ریل‌گذاری حرکت قوای دیگر براساس قانون است.
عباسی در‏خصوص احتمال رایزنی با سایر وزیران دولت نهم و دهم که اکنون منتخب مجلس یازدهم هستند، بیان کرد: ما همدیگر را می‌بینیم و بحث‌هایی داریم اما تصمیم بنده برای این مساله (کاندیداتوری ریاست مجلس) یک تصمیم فردی بوده است، یعنی من دوستان را دیده‌ام، همانطور که افراد دیگری را هم ملاقات کردم و گفت‌وگوهایی داشتیم اما در مجموع تصمیم فردی من بود که به صورت مستقل داوطلب شدم تا یک جریانی که مانند خود من باشند، از من حمایت کند.
وی افزود: هر کسی ممکن است یک تعهد حزبی داشته باشد یا میثاق نامه‌ای را امضا کرده باشد، من هیچوقت میثاق نامه امضا نکردم و عضو احزاب هم نیستم اما در عین حال به همه افرادی که در کشور سابقه فعالیت در دولت‌های مختلف دارند احترام می‌گذارم‏ چرا که همه‌ آن‌ها افراد نظام هستند و حتما خدماتی نیز داشته‌اند و تلاش می‌کنم از همه افکار و تجربه‌های مختلف در چارچوب نظام کمک و بهره بگیرم.
رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی ایران در‏خصوص برخی تلاش‌ها از سوی جریان اصولگرا برای مدیریت مجلس از بیرون‏ گفت: این مسئله روال همه‌ پارلمان‌ها و مجالس است که از طریق احزاب فعالیت می‌کنند و اکثریت مجلس را به دست می‌گیرند اما در کشور ما به صورت غیرحزبی عمل می‌شود و یک سری ائتلاف‌ها در آستانه‌ انتخابات شکل می‌گیرد. ما در کشور حزب رسمی که در جامعه فعالیت کند و مردم آن‌ها را بشناسند و براساس شناخت از حزب و افرادی که توسط آن معرفی شده‌اند رای بدهند، نداریم و این ائتلاف‌ها که شکل می‌گیرد اینگونه نیست که افراد لزوما پایبند به آن باشند، ائتلاف‌ها نگاه می‌کنند به اینکه چه کسی رای‌آور است و از آن فرد حمایت می‌کنند.
وی ادامه داد: هرکسی که یک تشکیلات از بیرون او را حمایت کند، می‌تواند تاثیرگذار باشد اما در کشور ما جریان‌هایی در بیرون هستند و قصد مدیریت مجلس را دارند که معمولا خود را نشان نمی‌دهند تا بعدا مردم نتوانند از آن‌ها مطالبه داشته باشند.

برچسب‌ها:

نظر شما