مصرف گوشت گاو اصلا به دیابتیها توصیه نمیشود، چون گوشت گاو دیر هضم است و مادهای که بعد از هضم آن به وجود میآید به سختی مورد استفاده بدن قرار میگیرد. به طور طبیعی روند استفاده سلولها از مواد غذایی در این بیماری مختل میشود و نباید ماده غذایی مصرف شود که مواد حاصل از هضم آن به سختی مورد استفاده بدن قرار گیرد.
شاید این سوال پیش بیاید که مگر پروتیئنها با هم فرق دارند؟! در نهایت بعد از هضم تجزیه شده و همه مثل هم میشوند
پاسخ این است اگر چه پایه همه گوشتها پروتئین است، ولی زمان تجزیه و مواد حاصل از آنها با هم تفاوتهایی دارد. خود افراد هم تجربه دارند که هضم گوشت گاو با گوشت گوسفندی متفاوت است.
شاید این سوال پیش بیاید که مگر پروتیئنها با هم فرق دارند؟! در نهایت بعد از هضم تجزیه شده و همه مثل هم میشوند
پاسخ این است اگر چه پایه همه گوشتها پروتئین است، ولی زمان تجزیه و مواد حاصل از آنها با هم تفاوتهایی دارد. خود افراد هم تجربه دارند که هضم گوشت گاو با گوشت گوسفندی متفاوت است.
منبع:بهداشت نیوز
مصرف گوشت گاو اصلا به دیابتیها توصیه نمیشود، چون گوشت گاو دیر هضم است و مادهای که بعد از هضم آن به وجود میآید به سختی مورد استفاده بدن قرار میگیرد. به طور طبیعی روند استفاده سلولها از مواد غذایی در این بیماری مختل میشود و نباید ماده غذایی مصرف شود که مواد حاصل از هضم آن به سختی مورد استفاده بدن قرار گیرد.
شاید این سوال پیش بیاید که مگر پروتیئنها با هم فرق دارند؟! در نهایت بعد از هضم تجزیه شده و همه مثل هم میشوند
پاسخ این است اگر چه پایه همه گوشتها پروتئین است، ولی زمان تجزیه و مواد حاصل از آنها با هم تفاوتهایی دارد. خود افراد هم تجربه دارند که هضم گوشت گاو با گوشت گوسفندی متفاوت است.
شاید این سوال پیش بیاید که مگر پروتیئنها با هم فرق دارند؟! در نهایت بعد از هضم تجزیه شده و همه مثل هم میشوند
پاسخ این است اگر چه پایه همه گوشتها پروتئین است، ولی زمان تجزیه و مواد حاصل از آنها با هم تفاوتهایی دارد. خود افراد هم تجربه دارند که هضم گوشت گاو با گوشت گوسفندی متفاوت است.
منبع:بهداشت نیوز
∎
نظر شما