شناسهٔ خبر: 3950875 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

... آغاز مجدد بارش‌ها

صاحب‌خبر -

بر اساس آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هوا‌شناسی، بارش باران و برف در شمال غرب و شمال شرق کشور امری محتمل است و در سایر نواحی نیمه شمالی کشور انتظار بارش‌های پراکنده را داریم. همچنین امروز در شمال غرب، سواحل شمالی، دامنه و ارتفاعات البرز انتظار افزایش میزان بارش باران و برف می‌رود.
بارش باران و برف در روز جمعه در شرق خزر، شمال شرق و شرق و برخی مناطق مرکزی ادامه خواهد یافت و طی امروز و فردا، خلیج فارس و روز جمعه دریای عمان و همچنین دریای خزر از امشب و روز جمعه مواج پیش‌بینی می‌شوند. از جمعه بعدازظهر و طی روز شنبه پدیده غالب در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید خواهد بود که می‌تواند در پاره‌ای نقاط موجب گرد و خاک و کاهش دید افقی شود.
وضعیت آسمان تهران امروز ابری با بارش پراکنده در ارتفاعات و بارش برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. حداقل و حداکثر دمای آن نیز ۳ و ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود. همچنین در روز جمعه آسمان پایتخت نیمه ابری و در ارتفاعات بارش پراکنده به تدریج با کاهش ابر و وزش باد خواهد بود که حداقل و حداکثر دما، صفر و ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
بنا بر اعلام معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران، روز گذشته شاخص کیفیت هوای پایتخت با وجود کاهش میانگین غلظت تمام آلاینده‌ها در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت. با توجه به این موضوع که حد استاندارد هوای سالم عدد ۱۰۰ است، میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۵/۲ میکرون، نسبت به روز قبل با ۲۳ عدد کاهش، در حد مجاز بوده و روی عدد ۱۰۱ قرار داشته است. میزان غلظت منواکسید کربن نیز از ۳۳ به ۳۰ و ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون از ۹۰ به ۶۸ کاهش داشته است. بنا بر اعلام معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران انتظار می‌رود شاخص کیفیت هوا طی امروز در آستانه شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گیرد. بر همین اساس به افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان توصیه می‌شود از فعالیت‌های طولانی مدت در فضای باز خودداری کنند.
در شبانه‌روز گذشته بندرعباس مرکز استان هرمزگان با بیشینه دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری با کمینه دمای منفی ۵ درجه سانتیگراد سرد‌ترین شهرهای کشور طی ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند. طی روز گذشته اردبیل و‌ چهارمحال و بختیاری، سرد‌ترین و ‌هرمزگان و خوزستان، گرم‌ترین استان‌های ایران بودند.