شناسهٔ خبر: 3947105 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افجه ای: وزارت خارجه عراق هنوز گذرنامه جاسم کرار را نداده است

تهران - ایرنا - سخنگو و عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تهران درباره بازگشت جاسم کرار بازیکن عراقی این تیم به ایران گفت: بر اساس گفت وگوی اخیری که با مدیر برنامه های وی داشتم، وزارت امور خارجه عراق هنوز گذرنامه کرار را صادر نکرده است.

صاحب‌خبر -

سید سعید افجه ای عصر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گذرنامه فعلی کرار که مدت آن هم تمام شده است، با پاسپورت های قبلی وی مغایرتی دارد و وزارت امور خارجه عراق در حال بررسی این موضوع است.

سخنگوی باشگاه استقلال تهران اضافه کرد: البته اینگونه مغایرت ها در گذرنامه که ناشی از اشتباه تایپی است، طبیعی به شمار می رود اما وزارت خارجه عراق هنوز گذرنامه کرار را نداده است.

افجه ای گفت: کرار آماده بازگشت است و به محض اینکه مشکل گذرنامه اش حل شود به ایران می آید.

به گفته عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تهران، بازیکن عراقی استقلال احتمالا اوایل هفته آینده به ایران بازخواهد گشت و در اختیار تیم خواهد بود.

کرار بازیکن عراقی باشگاه استقلال تهران در دیدار مقابل سایپای البرز در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برتر به دلیل اعتراض های پیاپی به علیرضا فغانی داور میدان از زمین اخراج شد.

اما این پایان کار نبود و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال براساس بند 2ماده 67 آیین نامه انضباطی، این بازیکن را به دوجلسه محرومیت از همراهی تیم و پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم و اعلام کرد رای صادره قطعی است.

در اعتراض به این حکم باشگاه استقلال تهران به استناد ماده 51 آئین نامه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درخواست تجدید نظرخواهی ویژه کرد که مورد موافقت رییس فدراسیون فوتبال قرار گرفت.

با موافقت رییس فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی حکم قبلی را تعلیق و چهارم اسفند ماه حکم خود را بدین شرح اعلام کرد: باتوجه به درخواست تجدید نظرخواهی باشگاه استقلال تهران نسبت به رای کمیته انضباطی کرارجاسم،این کمیته اعلام کرد با توجه به بررسی های صورت گرفته، دلایل و مدارکی که دال بر بی گناهی بازیکن متخلف باشد، مشاهده نکرده و با توجه به رفتار غیر ورزشی وی و امتناع و نافرمانی از اجرای دستور مقام رسمی مسابقه و با توجه به اینکه تنبیهاتی که در سوابق انضباطی این بازیکن بوده، تاکنون موثر واقع نشده است، این کمیته طبق بند 5 ماده 66 آیین نامه انضباطی بازیکن تیم استقلال تهران را به سه جلسه محرومیت از همراهی تیم خود محروم کرد و کرار باید مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی هم پرداخت کند.

کرار نیز بعد از صدور این حکم ساکت ننشست و در مصاحبه ای که صدای مسئولان باشگاه استقلال را نیز درآورد گفت: همه چیز فوتبال ایران مسخره است. دیگر به ایران برنمی گردم. هر کسی مرا محروم کرد خدا ذلیلش کند. پس مسلمانی چه می شود؟ در همه دنیا بازیکنان اخراج می شوند اما کجا پس از اخراج چنین رفتاری دارند؟ این واقعا مسخره است. دیگر حاضر نیستم به جایی که همه چیز فوتبالش مسخره است برگردم.

همین مصاحبه موجب شد کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال او را برای توضیح در خصوص مصاحبه اخیرش احضار کند.

ورزشی(4)**9140**1379