شناسهٔ خبر: 39124634 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

کرونا در اروپا؛ کاهش اپیدمی کرونا در ایتالیا/ شتاب ابتلا به ویروس کرونا در روسیه/ قربانیان کرونا در فرانسه بیش از 3 هزار نفر شد

صاحب‌خبر -

خبرگزاری آریا- وزارت بهداشت اسپانیا از ثبت رکورد 849 نفر فوتی طی 24 ساعت گذشته و افزایش شمار تلفات این کشور بر اثر کرونا به 8189 نفر خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، در اسپانیا تا کنون 8189 نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند و 94417 نفر نیز به این ویروس مبتلا شده‌اند.
در بلژیک نیز مقامات این کشور از فوت 98 نفر جدید بر اثر ویروس کووید-19 خبر داده‌اند. شمار قربانیان کرونا در بلژیک تا امروز 705 نفر گزارش شده است. شمار کل مبتلایان به کرونا در این کشور هم 12755 نفر است.
دولت روسیه نیز از ابتلای 500 نفر دیگر به این ویروس طی 24 ساعت گذشته خبر داد. در مجموع در روسیه شمار کل مبتلایان 2337 نفر است. با فوت 8 نفر از دیروز تا امروز شما مل تلفات روسیه به 17 نفر رسیده است.

اسپانیا خواستار افزایش بودجه اتحادیه اروپا علیه کرونا شد
وزیر خارجه اسپانیا روز سه‌شنبه پیشنهاد کرد که «اتحادیه اروپا» بودجه اختصاص یافته برای مقابله با شیوع «ویروس کرونا» را افزایش دهد.
رسانه‌های غربی از مادرید گزارش دادند، «آرانچا گونسالس» در گفت و گو با یک شبکه رادیویی فرانسه عنوان کرد: شاید بودجه اروپا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا باید افزایش یابد .
وی خاطر نشان کرد، بانک مرکزی اروپا و کمیسیون اروپا اقداماتی را برای مهار شیوع کرونا در دستور کار خود قرار داده‌اند، اما لازم است اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود و هماهنگی و همبستگی بیشتری میان کشورهای اتحادیه اروپا ایجاد شود.
این پیشنهاد وزیر خارحه اسپانیا در حالی مطرح شده که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اسپانیا به نزدیک به 89 هزار نفر و شمار فوتی‌ها به 7176 نفر رسیده است.
شرایط شیوع کرونا و تلفات ناشی از آن در اسپانیا و ایتالیا در مقایسه با دیگر کشورهای اروپا بحرانی‌تر گزارش شده است.
اسپانیا با گسترش شیوع کرونا، از دو هفته پیش وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده و مردم باید تا 11 آوریل (22 فروردین) از خانه خود خارج نشده و در قرنطینه بمانند.
این کشور با 47 میلیون نفر جمعیت، خروج شهروندان از خانه را به جز برای خرید نیازهای ضروری، دارو یا رفتن سر کار (مشاغل ضروری) منع و دستور بستن همه اماکن غیرضروری را صادر کرد.
همچنین محدودیت‌های گسترده‌ای بر تردد شهروندان اجرا و اعلام شده که رستوران‌ها، کافه‌ها، سینماها و باشگاه‌های شبانه بسته شوند؛ در عین حال از مردم خواسته شده سفرها را به ویژه تردد میان شهرها کاهش دهند.
دولت اسپانیا همه مقاطع تحصیلی‌ و آموزشی را چند روز پیش از اعلام وضعیت فوق‌العاده تعطیل کرد.
این کشور همه موزه‌ها، مراکز فرهنگی و ورزشگاه‌ها را بسته و رستوران‌ها و کافه‌ها فقط می‌توانند برای تحویل غذا در خانه مشتریان فعالیت کنند.
مراکز ضروری همچون بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها، فروشگاه‌های مواد غذایی، داروخانه‌ها و بانک‌ها باز هستند.

ادامه روند کاهش ابتلا به کرونا در ایتالیا برای سومین روز
روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا در ایتالیا ادامه دارد و این کشور از نظر بهبودیافتگان نیز رکورد شکنی کرده است.
شبکه تلویزیونی العربی با اعلام این خبر افزود ایتالیا برای روز سوم شاهد روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا بود و از نظر بهبود یافتگان نیز رکورد شکست. تعطیلی ملی ایتالیا وارد سومین هفته خود شده است. مقامات ایتالیایی از ثبت 813 مورد جدید مرگ بر اثر ابتلا به کرونا در بیست و چهار ساعت گذشته خبر دادند.

به رغم کاهش اپیدمی، قرنطینه در ایتالیا تمدید شد
به رغم کاهش روند مبتلایان به ویروس کووید -19 در ایتالیا در پی اعمال قرنطینه سختگیرانه، دولت تصمیم گرفت روز‌های قرنطینه سراسری را تمدید کند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: ایتالیا از نظر تعداد قربانیان ویروس کرونا در جهان در صدر قرار دارد. قرنطینه سراسری در این کشور تا 13 آوریل تمدید شد. ایتالیایی‌ها از سه هفته پیش در قرنطینه به سر می‌برند. اما به نظر می‌رسد که نتایج مثبت این قرنطینه آشکار می‌شود. روند افزایش تعداد مبتلایان در ایتالیا هرگز تا به این اندازه کند نبوده است.
گزارشگر این شبکه گفت: تمدید قرنطینه تا روز عید پاک یعنی دوازدهم آوریل رسما اعلام شد. روبرتو اسپرانزا وزیر بهداشت این کشور عصر روز دوشنبه اعلام کرد که این مدت قرنطینه برای پایان دادن به اپیدمی ویروس کرونا کافی نیست. چند ساعت قبل از این اظهارات، مقامات بهداشت و درمان در ایتالیا، آمار سنگینی را ارائه کردند: 812 فوتی در 24 ساعت گذشته. با این تعداد، شمار قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا به 11 هزار و 500 نفر رسید. اما آمار ارائه شده می‌تواند نوید قلمداد شود. برای این که به نظر می‌رسد که ایتالیا از نقطه اوج اپیدمی عبور کرده است. تعداد مبتلایان جدید در این کشور از زمان آغاز اپیدمی هرگز تا به این اندازه ضعیف نبوده است. تعداد مبتلایان جدید نسبت به 15 روز پیش، 4 برابر کاهش داشته است. از زمان آغاز اپیدمی شمار مبتلایان جدید در لومباردی، کانون گسترش بیماری در کشور، کاهش یافت. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان فرانکو لوکاتلی مشاورعالی بهداشت عمومی ایتالیا را پخش کرد. وی گفت: در لومباردی شمار بیمارانی که به دلیل مشکل تنفسی درخواست آمبولانس کرده اند، واقعا کاهش یافته است. با مقایسه تعداد این تماس‌ها با روز‌های 14 و 15 مارس، می‌توان گفت که تعداد تماس‌ها در این منطقه به کمتر از نصف رسیده است.
گزارشگر افزود: این ارقام امیدوار کننده هستند، اما مقامات ایتالیایی قصد ندارند مردم را به رها کردن قرنطینه ترغیب کنند. از نظر دولت، شهروندان می‌بایست در خانه‌های شان بمانند. برای تغییر در تصمیم‌های اتخاذ شده، می‌بایست روند کاهش مبتلایان ادامه داشته باشد.

پرچم های نیمه افراشته در ایتالیا
شهرداران شهر‌های مختلف ایتالیا با نیمه برافراشته کردن پرچم، به مبتلایان به ویروس کرونا که جان خود را از دست دادند ادای احترام کردند.
به گزارش تلویزیون رویترز، شهرداران سراسر ایتالیا روز سه شنبه (12 فروردین) پرچم‌های کشور خود را به حالت نیمه برافراشته درآوردند و در سکوت ایستادند تا به کسانی که به علت ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند ادای احترام کنند.
شهرداران شهر‌های مختلف از لامباردی در میلان گرفته تا مناطق جنوبی کشور در سیسیل همگی با پوشیدن حمایل در مقابل ساختمان‌های شهرداری ایستادند و به جان باختگان مبتلا به بیماری کرونا ادای احترام کردند.
ایتالیا از نظر تعداد کشته شدگان کرونا، بالاترین آمار را در جهان داراست و بیش از یک سوم از تلفات جهانی را تشکیل می‌دهد. از زمان شیوع بیماری کرونا در مناطق شمالی ایتالیا در 21 فوریه تاکنون، تعداد جان باختگان کرونا در این کشور به 11 هزار و 591 نفر رسیده است.

تعداد مبتلایان به کرونا در جهان از 800 هزار نفر فراتر رفت
آخرین آمارها نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به 802 هزار و 567 نفر رسیده و قربانیان ویروس کرونا در سرتاسر جهان نیز به بیش از 39 هزار نفر افزایش یافته است.
بر اساس آخرین آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا (کووید-19) به 802 هزار و 567 نفر رسیده و قربانیان این ویروس نیز به 39 هزار و 13 نفر رسیده‌ است.
بر اساس آمار سایت «Worldometers»، تا کنون 172 هزار و 319 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا بهبودی خود را بدست آورده‌اند.
آمریکا با 164 هزار و 435 مبتلا به ویروس کرونا،‌ به تنهایی 20 درصد از کل مبتلایان به این ویروس در جهان را شامل می‌شود. پس از آمریکا، ایتالیا با 101 هزار و 739 نفر در جایگاه بعدی قرار دارد.
اسپانیا با 94 هزار و 417 نفر، چین با 81 هزار و 518 نفر و آلمان با 67 هزار و 51 نفر در جایگاه‌های بعدی بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در جهان قرار دارند.

دو سوم تلفات کرونا مربوط به کشور‌های اروپایی است
همه گیری ویروس کرونا در سراسر اروپا، بحران ایجاد کرده است. دو سوم تلفات بیماری کووید 19 در این قاره بوده است. شیوع کرونا در صدر چالش‌های کشور‌های اروپایی از جمله مشکلات اقتصادی و مسائل آوارگان قرار گرفته است.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، بلوک اروپا اکنون در دو جبهه با کرونا درگیر است: یکی مهار این ویروس در داخل کشور‌ها و دیگری جلوگیری از ورود آن از خارج از کشورهاست. سئوال این است که آیا این قاره می‌تواند از بروز فاجعه جلوگیری کند؟
ناظر سفر‌های هوایی، روز پنج شنبه، از شرکت‌های هواپیمایی داخلی خواست پرواز‌های بین المللی خود را به یک سفر محدود کنند. از سوی دیگر شرکت‌های خارجی هم فقط می‌توانند یک پرواز در هفته داشته باشند.
همه گیری ویروس کرونا تلفات سنگینی را به اروپا تحمیل کرده است و دولت‌ها را واداشته است اقدامات احتیاطی را برای مهار این ویروس اتخاذ کنند. میلیون‌ها نفر از ساکنان اروپا هم اکنون در شرایط قرنطینه نامحدود به سر می‌برند.
اتحادیه اروپا با بحران دیگری هم روبروست که می‌تواند این وضعیت را وخیم‌تر کند. هزاران آواره در مجاورت اروپا به سر می‌برند که از جنگ و فقر در کشور‌های خود گریخته اند و خواهان ورود به اروپا هستند. اختلاف اخیر بین اروپا و ترکیه موجب شد این کشور به هزاران پناهجو اجازه دهد از مرز این کشور با یونان گذر کنند. سیاست‌های اروپا برای جلوگیری از ورود پناهجویان موجب شده است این افراد در اردوگاه‌های شلوغی متمرکز شوند که رعایت فاصله اجتماعی و اصول بهاشتی در آن‌ها امکان پذیر نیست. این امر خطر شیوع گسترده کرونا را در این اردوگاه‌ها در پی دارد.

بی توجهی به مخالفت برخی شهروندان اروپایی با محدودیت‌ها
مقامات اروپا به احساسات افرادی که مخالف محدویت‌های اعمال شده به سبب شیوع کرونا هستند اهمیتی نمی‌دهند، زیرا معتقدند دیگران بهای زندگی آزادانه چنین افرادی را با ابتلا به بیماری یا مرگ، پرداخت خواهند کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربی، مقامات ایتالیایی محدودیت‌های اعمال شده بر 60 میلیون ایتالیایی را تا دوازدهم آوریل آینده تمدید و مقامات اسپانیایی نیز قرنطینه خانگی را با توجه به ادامه افزایش ابتلا به کرونا تشدید کردند.
دلوله حدیدان گزارشگر العربی در گزارشی با اشاره به فردی که در پارک در حال خواندن کتاب بود و فرد دیگری که حمام آفتاب گرفته بود و با اشاره به حضور نیرو‌های پلیس برای متفرق کردن آنان گفت: لذت آنان چندان دوام نیاورد. اروپا که پیشتاز آزادی بود اکنون زنجیر‌های محدودیت را که در زمان‌های گذشته اعمال می‌شد، دوباره اعمال کرده است. ویروس کرونا، بازی سران کشور‌های بزرگ جهان را به هم ریخته است.
جوناس شهروند آلمانی به العربی گفت: «اینگونه زندگی قطعا ناراحت کننده است. نمی‌دانستم اجازه چنین کاری را هم نداریم. این جالب نیست که پلیس از تو بخواهد از جایی که عمومی است بلند شوی.»
گزارشگر گفت مقامات به احساس این فرد اهمیتی نمی‌دهند، زیرا دیگران بهای زندگی آزادانه چنین فردی را با ابتلا به بیماری یا مرگ، خواهند پرداخت.
تیلو کابلیتس رئیس بخش پلیس برلین گفت: «ممنوعیت تماس، باعث شده است مردم در خانه هایشان بمانند و اجازه خروج نداشته باشند مگر تحت شرایط خاص. اما خارج شدن از خانه نیز مانند گذشته برای تفریح نخواهد بود.»
گزارشگر گفت آلمان تلاش می‌کند از بلایی که بر سر کشور‌های همسایه آمده است دوری کند. فرانسه و ایتالیا تدابیر احتیاطی را برای مهار کرونا تمدید کرده اند و تلاش‌های آن‌ها برای کمک رسانی به قربانیان تا آنجا که امکان داشته باشد، ادامه دارد.
فریاد کمک خواهی اسپانیا و ایتالیا از سایر کشور‌های قاره پیر بلند است تا کمک‌های بیشتری دریافت کنند چرا که کرونا در این دو کشور به سرعت در حال قربانی گرفتن است.
پیش بینی‌های مقامات انگلیسی غمگینانه است. آنان می‌گویند شاید زندگی تا اوایل تابستان آینده نیز به حال طبیعی بازنگردد.
جینی هاریس معاون مشاور علمی دولت انگلیس گفت: «معتقدم ما به سه هفته برای بازنگری نیاز داریم و دو یا سه ماه نیز نیاز داریم که بدانیم آیا از این ویروس خلاصی یافته ایم یا خیر، اما ایده آل‌ترین مدت بین سه تا شش ماه است.»
گزارشگر گفت تدابیر شاید تشدید و شاید تلطیف شود، اما در میان این دو، آدم‌ها قرار دارند که انتظار امنیت زندگی و چشم اندازی روشن دارند.

دیلی میل: تعداد واقعی تلفات کرونا در انگلیس بیشتر از آمار رسمی است
یک روزنامه انگلیسی اعلام کرد که آمار فوتی‌های ویروس کرونا در بریتانیا بیشتر از آماری است که مقامات بهداشت و درمان این کشور رسماً اعلام کرده‌اند.
روزنامه انگلیسی دیلی‌میل در گزارشی نوشت که آمار تلفات ویروس کرونا در انگلیس بالاتر از ارقام و ارقام رسمی است که مقام‌های بهداشت این کشور اعلام می‌کنند.
طبق این گزارش، مقام‌های بهداشت و درمان انگلیس تنها آمار فوتی‌های مرتبط به کرونا که در بیمارستان‌ها جان خود را از دست داده‌اند، اعلام می‌کنند.
این روزنامه انگلیسی نوشت که آمار و ارقام حقیقی مبتلایان و فوتی‌های ویروس کرونا در انگلیس امروز بعد از آن منتشر می‌شود که دولت این کشور اعتراف کرد که آمار فوتی یکهزار و 415 نفری که تاکنون د ر بریتانیا ثبت شده، آمار حقیقی نیست.
بر اساس این گزارش، آمار و ارقام روزانه‌ای که تعداد تلفات بیماری همه‌گیر کرونا را ثبت می‌کند، تأخیر زمانی حدود سه هفته‌ای دارد.
دفتر آمار ملی انگلیس قرار است امروز (سه‌شنبه)، آمار مبتلایان و فوتی‌های انگلستان و ویلز را منتشر کند و تصویر شفاف‌تری از افرادی که بر اثر ابتلا به کووید-19 در بریتانیا جان خود را از دست دادند، ارائه دهد.
آمار و ارقام جدید هرگونه فوتی که پزشکان به ویروس کرونا مرتبط دانسته‌اند را صرف‌نظر از محلی که بیمار در آنجا فوت کرده است، نشان خواهد داد.
طبق گزارش دیلی میل، طبق آمار و ارقام رسمی، با ثبت یکهزار و 409 مورد فوتی مبتلا به کرونا در بریتانیا، مقام‌های انگلیسی انتظار دارند که طی هفته‌های آینده افزایش شدیدی در تعداد قربانیان کرونا در این کشور شاهد باشند.
این گزارش ادامه می‌دهد که دلیل اینکه بریتانیا طی هفته‌های آینده شاهد افزایش چشمگیر تعداد فوتی‌های مبتلا به کرونا خواهد بود، این است که حتی آمار و ارقامی که قرار است امروز در خصوص فوتی‌های کرونا در انگلیس منتشر شود نیز تأخیر زمانی حدود 11 روز خواهد داشت و این 11 روز در واقع زمانی است که نیاز است تا مرگ یک نفر بر اثر کرونا رسماً به ثبت برسد.
طبق گزارش مقام‌های بهداشت و درمان انگلیس، بیش از 9 هزار نفر روز دوشنبه به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شدند که از پنجشنبه هفته گذشته با 4 هزار و 300 فرد مبتلا تقریباً دو برابر شده است.
دفتر آمار ملی انگلیس، آمار و ارقام خود را از امروز به صورت هفتگی منتشر خواهد کرد.

انگلیس شمار تلفات بیماری کرونا در انگلیس در یک روز 27 درصد افزایش یافت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: شمار تلفات ویروس کرونا در انگلیس با 27 درصد افزایش در عرض یک روز به 1789 نفر رسید.
این رقم روز دوشنبه 1408 نفر بود.
دولت انگلیس اعلام کرد: شمار موارد تایید شده مبتلایان به این بیماری نیز با 14 درصد افزایش به 25 هزار و 150 نفر رسید.
این رقم روز دوشنبه 22 هزار و 141 نفر بود.

شتاب ابتلا به ویروس کرونا در روسیه
ستاد عملیاتی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در روسیه اعلام کرد: با شناسایی 500 مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 2337 نفر رسید.
4 نفر به علت ابتلا به ویروس کرونا در روسیه در 24 ساعت گذشته نیز جان باختند و شمار جان باختگان به 15 نفر رسید.
وزارت بهداشت روسیه هم اعلام کرده است در حال حاضر حدود 210 هزار نفر مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در سراسر این کشور در مراکز درمانی بستری هستند.

موارد آلودگی به کرونا در روسیه به دو هزار و 337 نفر رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز، روسیه از 500 مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته در این کشور خبر داد. روسیه اعلام کرد موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور به دو هزار و 337 نفر رسید.
 
ابتلای پزشک ارشد همراه پوتین به کرونا
پزشک ارشد بیمارستان «کامونارکا» که چند روز پیش پوتین را در بازدید از بیمارستان محل نگهداری بیماران کرونایی همراهی میکرد، به کرونا مبتلا شد.
نتیجه آزمایش ابتلای دنیس پرووتسنکو به ویروس کرونا، امروز مثبت اعلام شد و نگرانی‌ها در کرملین را دوچندان کرد.
این پزشک ارشد چند روز پیش ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را که برای نظارت و ملاقات بیماران کرونایی به این بیمارستان رفته بود، همراهی می‌کرد.
در روز‌های اخیر ابتلای یکی از کارمندان ارشد کرملین به ویروس کرونا، گمانه زنی‌ها درباره احتمال ابتلای رییس جمهور این کشور به کرونا را افزایش داده بود، اما سخنگوی کرملین اعلام کرد این فرد هیچگونه ارتباطی با ولادیمیر پوتین نداشته و نگرانی‌ها بی مورد است.

تماس لاوروف و پمپئو برای پیگیری توافقات سران دو کشور درباره کرونا
وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا دقایقی بعد از گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره همکاری برای مقابله با شیوع کرونا در راستای توافقات آنان با هم گفت‌وگو کردند.
در این گفت وگوی تلفنی که به ابتکار مایک پمپئو برقرار شد، وزرای امور خارجه به تبادل نظر درمورد اوضاع در جهان ناشی از همه گیری کرونا پرداختند.
«در این گفت‌وگوها بر تسهیل در اجرای تصمیمات نشست گروه 20 که جمعه گذشته در قالب یک کنفرانس ویدیویی برگزار شد، تاکید شد.»
سایر موضوعات دستور کار بین‌المللی از جمله اوضاع در حوزه ثبات استراتژیک، سوریه و همچنین برخی از مشکلات روابط دوجانبه در این تماس بررسی شد.

افزایش 4 هزار نفری مبتلایان در آلمان ظرف یک روز
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان که بیماری آن‌ها تایید شده است، به 61 هزار و 913 نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، براساس آمار موسسه بیماری‌های عفونی رابرت کخ که روز سه شنبه منتشر شد، تاکنون 583 نفر نیز در آلمان براثر ابتلا به بیماری کووید 19 جان خود را از دست داده اند.
این آمار نشان می‌دهد که موارد ابتلا به ویروس کرونا در آلمان چهار هزار و 615 نفر در مقایسه با روز قبل از آن افزایش یافته است. این درحالی است که بر تعداد قربانیان 128 نفر افزوده شده است.

آلمان: نفوذ کرونا در خانه سالمندان
 سرایت کرونا به خانه سالمندانی در شهر وورتسبورگ آلمان جان 17 نفر را گرفت.
تاکنون در سرتاسر آلمان حداقل 50 نفر در خانه‌های سالمندان و آسایشگاه‌ها بر اثر آلودگی به کرونا فوت کرده اند.
از جمله در خانه سالمندانی در منطقه الدنبورگ تاکنون 23 نفر از ساکنان و 17 نفر از کارکنان به بیماری کوید 19 مبتلا شده اند.
در ایالت بادن وورتمبرگ نیز در 7 خانه سالمندان حداقل 74 نفر به کرونا آلوده شده اند.
در سرتاسر آلمان حدود 800 هزار نفر در خانه‌های سالمندان یا آسایشگاه‌های مراقبتی زندگی می‌کنند که بیش از 70 درصد آنان به بیماری دمنز مبتلا هستند.
رسانه‌ها از مسئولان به خاطر مغفول ماندن خانه سالمندان در بحران کرونا انتقاد می‌کنند.

شمار مبتلایان در اتریش به حدود 10 هزار نفر رسید
براساس آمار صبح امروز مقامات بهداشت اتریش حدود 9634 نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند و تاکنون صد تن جان خود را از دست دادند.
در اتریش تا به امروز پنجاه و دو هزار و سیصد و چهل و چهار تست کرونا انجام گرفته است. بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا با دو هزار و دویست بیمار همچنان به استان تیرول اتریش تعلق دارد. روز گذشته سی تن محموله شامل دوازده تن ماسک و هجده تن لباس پزشکی توسط هواپیمای استریاایرلاینز از چین به اتریش وارد شده است. براساس تصمیم دولت اتریش، در سراسر این کشور استفاده از ماسک اجباری شده و اتریشی‌ها می‌توانند این ماسک را بطور مجانی قبل از ورود به سوپرمارکت‌ها دریافت کنند. اتاق اقتصاد اتریش نیز اعلام کرد که تاکنون حدود هشتاد و دو هزار نفر به دلیل تعطیلی کسب و کارشان درخواست کمک مالی از دولت کردند. دولت اتریش که بیشتر از دو هفته گذشته به دلیل ویروس کرونا تعطیلی عمومی در کشور اعلام کرده است یک صندوق کمک مالی تشکیل داده و در مرحله اول هر اتریشی که به دلیل کرونا خسارت مالی دیده است یک هزار یورو ماهانه از دولت دریافت می‌کند. این مبلغ امروز به حساب این افراد واریز شده است.

ادامه تعطیلی مدارس اتریش تا یک ماه آینده
هاینس فاسمن وزیر اموزش و پرورش اتریش امروز در نشست مطبوعاتی در وین اعلام کرد که در ماه اوریل (یعنی یک ماه آینده) نیز مدارس کشور تعطیل خواهند بود.
وی گفت : هنوز مشخص نیست که مدارس کشور در چه زمانی فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
وزیر اموزش اتریش اطمینان داد که همه دانش اموزان می‌توانند امتحان نهایی خود را برگزار کنند.
وی گفت؛ تصمیم برگزاری امتحانات دیپلم دانش اموزان در نوزدهم ماه می؛ پس از عید پاک یعنی دوهفته اینده گرفته خواهد شد.
مدارس و دانشگاه‌های اتریش به دلیل بروز بحران کرونا از شانزدهم ماه مارس تعطیل شده است.

کرونا در سوئیس / 15922 نفر مبتلا و 359 فوتی
براساس آخرین آمار مسئولان بهداشتی سوئیس شمار مبتلایان به ویروس کرونا به پانزده هزار و نهصد و بیست و دو نفر رسیده است و 359 نفر تاکنون جان باختند.
اندریاس مایر رئیس راه آهن سوئیس در گفتگو با روزنامه سوئیسی بلیک وضعیت کنونی در کشور به همراه تهدیدات سلامتی مردم، عدم اطمینان و تعطیلی کسب و کار را به یک رویای وحشتناک در این کشور توصیف کرد.  این مقام مسئول راه آهن سوئیس گفت: نود درصد متقاضیان قطار در سراسر سوئیس کاهش یافته و در برخی از واگن‌های قطار تنها یک یا دو مسافر دیده می‌شود به همین دلیل فعالیت قطار‌های سراسر کشور کاهش پیدا می‌کند. ویروس کرونا وارد نیرو‌های ارتش سوئیس نیز شده و تاکنون در ارتش این کشور یکصد و بیست و هشت مورد ابتلا به تایید رسیده است. از سوی دیگر دانیل کخ رئیس بخش بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت سوئیس می‌گوید که این کشور درصدد اجرای پوشش اجباری ماسک صورت نیست. وی در عین حال گفت؛ سوییس به اندازه کافی ماسک در اختیار ندارد که بتواند نیاز‌های همه مردم را برآورده کند.  در سوئیس که از دوهفته پیش تعطیلی عمومی در کشور به اجرا گذاشته شده است بسیاری از کسب و کار‌ها در این کشور دچار خسارت‌های مالی سنگینی شده اند و دولت سوییس فورا با بسته‌های کمکی مالی به مردم موافقت کرده است. به گفته این مقام مسئول از روز پنج شنبه گذشته صد و سی هزار فرم درخواست کمک مالی مردم به اتاق اقتصاد سوییس ارسال شده است و تاکنون یک سوم از بیست میلیارد بسته کمک مالی دولت به افرادی که به دلیل ویروس کرونا خسارت مالی دیده اند پرداخت شده است. اریخ یاکوب از اتاق اقتصاد سوییس گفت: تنها چهل درصد از کارکنان ایالت تسین سوییس مجبور شده اند بطور نیمه وقت کار کنند و حقوقشان کاهش یافته است.

وزیر بهداشت سوئیس: فکر بازگشت به وضعیت عادی بعد از 20 آوریل توهم است
خبرگزاری رویترز گزارش داد: وزیر بهداشت سوئیس گفت توهم است که فکر کنیم بعد از 20 آوریل وضعیت بیماری کرونا در این کشور به حال عادی باز می‌گردد.
 
184 مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در جمهوری چک
به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت بهداشت جمهوری چک، جمهوری چک از 184 مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در سی ام مارس در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در جمهوری چک به سه هزار و یک مورد رسید.
 
تمدید محدودیت تردد در جمهوری چک
دولت جمهوری چک که از دو هفته پیش محدودیت رفت و آمد مردم در خیابان‌ها را به اجرا در آورده است اکنون این محدودیت‌ها را تا یازدهم ماه آوریل یعنی دو هفته دیگر تمدید کرد.
دولت جمهوری چک به دلیل پیشگیری از گسترش ویروس کرونا تجمع بیش از دو نفر را در اماکن عمومی ممنوع اعلام کرده بود. براساس تصمیم دولت اهالی این کشور تنها برای رفتن به محل کار و یا خرید مایحتاج زندگی اجازه دارند خانه‌های خود را ترک کنند. دولت چک همچنین تعطیلی رستوران‌ها؛ قهوه خانه‌ها و فروشگاه‌های البسه را تا یازدهم اوریل یعنی دو هفته دیگر نیز تمدید کرده است. براساس گزارش وزارت بهداشت چک تاکنون بیست و سه نفر به دلیل ابتلای به ویروس کرونا جان باختند. رسانه‌های چکی اعلام کردند که اکنون در شش خانه سالمندان این ویروس شناسایی شده است. ویروس کرونا بر تولیدات شرکت‌های اتومبیل سازی چک هم اثر گذاشته و کارخانه اتومبیل سازی اشکودا اعلام کرد که این شرکت تا اواسط ماه اوریل همچنان بسته خواهد ماند و تولیدی نخواهد داشت. دولت جمهوری چک به ریاست اندره بایش از اجرای طرح قرنطینه هوشمندانه خبر داد. براساس این پروژه جدید که در جنوب مهرن این کشور به اجرا درامده است از طریق اطلاعات موبایل و کارت‌های بانکی؛ رفت و امد مبتلایان به ویروس کرونا و زنجیره ابتلا ردیابی می‌شود. شروط انجام این پروژه، موافقت افراد بیمار است که اطلاعات خود را در اختیار ادارات ذیربط قرار دهد.

قربانیان کرونا در فرانسه بیش از 3 هزار نفر شد
مقامات فرانسه اعلام کردند که طی 24 ساعت گذشته 418 نفر در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به 3024 نفر برسد.
فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته 418 نفر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این ویروس در فرانسه به 3024 نفر رسید.
همچنین طی 24 ساعت گذشته تست ابتلا به کرونای 4 هزار و 376 نفر دیگر مثبت اعلام شد و مجموع مبتلایان به ویروس کووید-19 در فرانسه به 44 هزار و 550 نفر رسید.
آمار مبتلایان فرانسه طی 24 ساعت گذشته سبب شد تا این کشور جای ایران را با 41495 مبتلا، در لیست تعداد افراد مبتلا به کرونا بگیرد و به ششمین کشور در تعداد مبتلایان به کرونا تبدیل شود.
تا کنون 7 هزار و 927 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور بهبودی خود را بدست آورده و 5 هزار و 56 نفر نیز از مبتلایان در شرایط بحرانی قرار دارند.
دو روز پیش رئیس فدراسیون بیمارستان‌های فرانسه اعلام کرد ظرف 48 ساعت آینده بیمارستان‌های این کشور دیگر قادر به پذیرش بیماران جدید نخواهند بود.
این مقام فرانسوی هشدار داد اگر هر کدام از بیمارستان‌ها یا مناطق شهری به تنهایی و بدون همکاری با دیگران عمل کنند، این کشور با یک فاجعه روبه‌رو خواهد شد.

ماکرون: با کمبود ماسک، دستگاه کمک‌ تنفسی و دارو مواجه هستیم
رئیس جمهور فرانسه گفت کشورش برای رفع کمبود ماسک، دستگاه‌های کمک‌تنفسی و دارو باید تولیدات داخلی را افزایش دهد.
«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت، این کشور از نظر تأمین اقلام بهداشتی ضروری برای مقابله با ویروس کرونا با مشکل مواجه است.
ماکرون در بازدید از یک کارخانه تولید ماسک پزشکی گفت: «نیاز به تولید 15 میلیون ماسک در هفته داریم تا میزان واردات از خارج از کشور را کاهش دهیم».
وی افزود: «با کمبود دستگاه‌های کمک تنفسی مواجه هستیم و از نظر تأمین برخی داروها مشکل داریم. اولویت ما باید تولید ماسک و دستگاه کمک‌تنفسی و دارو در داخل کشور باشد».
ماکرون روز شنبه اعلام کرد وضعیت قرنطینه در این کشور که به دلیل شیوع ویروس کرونا برقرار شده بود برای دو هفته دیگر و تا 15 آوریل (27 فروردین) تمدید می‌شود.
طبق تدابیر دولت فرانسه اولویت توزیع ماسک و ابزارهای پیشگیری برای پزشکان و تیم‌های پزشکی خواهد بود و ارتش این کشور نیز در مناطق شیوع ویروس کرونا مستقر شده‌اند.
رئیس فدراسیون بیمارستان‌های فرانسه پیش‌تر در خصوص محدودیت‌های این کشور در مقابله با کرونا گفته بود: «پاریس و حومه آن حدود یک چهارم افراد مبتلا به ویروس کرونا را در بیمارستان‌های خود جای داده است. ما قطعاً در این نواحی نیازمند کمک خواهیم بود زیرا آنچه در شرق کشور رخ داد در اینجا نیز در حال وقوع است».
این مقام فرانسوی هشدار داد اگر هر کدام از بیمارستان‌ها یا مناطق شهری به تنهایی و بدون همکاری با دیگران عمل کنند، این کشور با یک فاجعه روبه‌رو خواهد شد.
تا کنون در فرانسه 44750 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و 3024 نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بزرگداشت قربانیان کرونا در مجلس فرانسه
مجلس ملی فرانسه امروز به یاد و احترام قربانیان ویروس کرونا یک دقیقه سکوت کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از پاریس؛ این مراسم با حضور تعداد بسیار اندکی (حدود 15 نفر) از نمایندگان در حاشیه سئوال از نخست وزیر و وزیر بهداشت درباره آخرین وضعیت بیماری کووید 19 در فرانسه برگزار گردید.
حدود 50 نماینده مجلس، وزیر، اعضای دولت، نمایندگان احزاب و مقامات فرانسوی تاکنون آلوده به ویروس کرونا شده اند.
44 هزار و 450 نفر مبتلا و بیش از 3 هزار فوتی آمار فرانسه از زمان شیوع کرونا در این کشور است.

1610 نفر دیگر در ترکیه آلوده شدند
وزیر بهداشت ترکیه آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در این کشور 10 هزار و 827 نفر اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه قرار چاپ ترکیه، فخرالدین کوجا اعلام کرد روز دوشنبه ابتلای 1610 نفر دیگر به این بیماری در ترکیه ثبت شد. وی گفت: با جان باختن 37 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا شمار قربانیان در ترکیه به 168 نفر رسید. 162 نفر از بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده اند. شمار بیماران مبتلا به کرونا که در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند به 725 نفر رسیده است. تاکنون 76 هزار و 981 نفر در ترکیه تحت آزمایش کرونا قرار گرفته اند. وی شمار افرادی را که روز دوشنبه از آنان آزمایش کرونا گرفته شد، 11 هزار و 535 نفر اعلام کرد.
 
تدابیر جدید برای مقابله با کرونا در لهستان
لهستان روز سه شنبه از تدابیر جدیدی به منظور مهار همه گیری ویروس کرونا با محدود کردن حضور کودکان در مکان‌های عمومی، بستن پارک‌ها، سواحل و همچنین محدود کردن تعداد مشتریان در فروشگاه‌ها خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ورشو، ماتئوس موراویکی نخست وزیر لهستان با اعلام این تدابیر به مردم این کشور هشدار داد که به دلیل افزایش فزاینده شمار موارد آلودگی این خطر وجود دارد که وضعیت در ماه‌های آینده به طور چشمگیری بدتر شود.
لهستان تاکنون 2 هزار و 100 مورد آلودگی به ویروس کرونا را ثبت کرده است که 31 مورد آن به مرگ منجر شده است.
 
محدویت‌ها در رفت و آمد در ارمنستان
افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ارمنستان موجب شد رفت و آمد شهروندان این کشور محدودتر شود. شهروندان ارمنستان فقط در مواقع ضروری می‌توانند در شهر تردد کنند. به این معنا که هر شهروندی که در شهر تردد کند باید دلیل قانع کننده‌ای در ارتباط با خروج از خانه اش به پلیس ارایه و پرسشنامه مخصوصی را پر کند. تعداد مبتلایان به ویروس در ارمنستان به 523 نفر رسیده است.