شناسهٔ خبر: 39085515 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

حوزه بهداشت و رفاه

جدیدترین آمار ویروس کرونا در ایران/ افزایش مبتلایان به 38 هزار نفر؛ تعداد فوت شدگان به 2640 تن رسید

صاحب‌خبر -

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام‌کرد: تا به حال ۳۸ هزار و ۳۰۹ نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا (corona) مبتلا شده و ۲۶۴۰ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۲ هزار و ۳۹۱ نفر نیز بهبود یافته اند.

به گزارش ایرنا، کیانوش جهانپور روز یک شنبه در مورد آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس گفت: از ظهر روز قبل تا امروز ۱۰ فروردین ماه ۱۳۹۹ و طبق معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹۰۱ مریض جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و جمیع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به ۳۸ هزار و ۳۰۹ مورد رسید.

او افزود: خوشحالیم که تا به حال ۱۲ هزار و ۳۹۱ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند ادامه دارد.

جهانپور خاطرنشان کرد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این بیماری در کشور به ۲۶۴۰ نفر رسید.

او ادامه داد: ۳۴۶۷ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مجازی اقدام به تولید محتوای علمی و تخصصی مربوط به کرونا ویروس کرده که برای همه موثر و قابل استفاده است. مردم میتوانند برای بهره‌مندي از تولیدات علمی و مورد تائید وزارت بهداشت در زمینه کرونا به سامانه arman.vums.ac.ir/corona مراجعه کنند.

جهانپور گفت: بسیج ملی مقابله با کرونا با همکاری مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی ادامه دارد و اگر امروز در مرحله مدیریت این بیماری قرار داریم، به خاطر تلاش ها و همکاری مردم و مشارکت انجام شده است. تاکنون نزدیک به ۶۰ میلیون نفر در این بسیج ملی شرکت کرده اند. از طرفی با رضایت سنجی انجام شده از شرکت کنندگان، ۹۷.۳ درصد مردم که از خدمات این بسیج استفاده کرده اند ، اظهار رضایت مندی داشته اند.

وی ادامه داد: باید دقت بیشتری در زمینه رعایت نکات بهداشتی برای سالمندان داشته باشیم. در روزهای اخیر میانگین سنی افراد مبتلا به این بیماری حدود ۵۵ سال گزارش شده است. میانگین سنی درگذشتگان نیز ۶۹ سال بوده است. این موضوع نشان می دهد که باید توجه ویژه ای به سالمندان داشته باشیم.

سخنگوی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا بیان کرد: در هفته های آتی ممکن است با موضوع سوگ ابراز نیافته مواجه شویم. با توجه به ابزارهای ارتباطی و آموزه های دینی امیدواریم با روش ها و توصیه هایی با این مشکل مواجه شده و به کمک روان پزشکان و مشاوران این موضوع را حل کنیم.