شناسهٔ خبر: 39059939 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین قدیمی | لینک خبر

ایتالیا چین را در تعداد مبتلایان به کرونا پشت سر گذاشت

مقامات ایتالیا اعلام کردند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۹۰۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در ایتالیا ثبت شده تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور اروپایی به ۸۶۴۹۸ نفر برسد.

صاحب‌خبر -
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، مقامات ایتالیا شامگاه جمعه اعلام کردند که طی 24 ساعت گذشته ۹۱۹ نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به 9134 نفر برسد.

همچنین طی 24 ساعت گذشته 5909 مورد جدید ابتلا به کرونا در ایتالیا ثبت شده تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور اروپایی به 86498 نفر برسد.

در حال حاضر ایتالیا از چین با 81340 مبتلا به کرونا پیشی گرفته و پس از آمریکا با 93329 مبتلا به ویروس کرونا در جایگاه دوم جهانی مبتلایان به کرونا قرار دارد.

بر اساس آخرین آمارها تا کنون 10950 نفر از مبتلایان به کرونا در ایتالیا بهبودی خود را بدست آورده‌اند.

امروز خبرگزاری «رویترز» خبر داد: «رئیس مؤسسه سلامت ملی ایتالیا می‌گوید، ایتالیا به هنوز به پیک شیوع ویروس کرونا نرسیده است». 

همچنین اتحادیه ملی پرستاران در ایتالیا گزارش داد که «دنیلا تریزی» پرستار ۳۴ ساله ایتالیایی بعد از ابتلا به این ویروس خودکشی کرده است.

برچسب‌ها: