شناسهٔ خبر: 39056364 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

کرونا در آمریکا؛ آمریکا از چین پیشی گرفت/ احتمال مرگ 81 هزار آمریکایی بر اثر کرونا/ فرماندار نیویورک: تجهیزات محافظتی نداریم

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا اکنون به 81943 نفر رسیده است که از چین با ثبت 81285 ابتلا فراتر رفته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، برای اولین بار از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان، یک کشور در تعداد مبتلایان به این بیماری از چین پیشی گرفت، این کشور آمریکاست.
تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا اکنون به 81943 نفر رسیده است که از چین با ثبت 81285 ابتلا فراتر رفته است. در تعداد فوتی‌های کرونا نیز ایتالیا چندی پیش از چین پیشی گرفته بود.
امروز در خبرها اعلام شد که تعداد فوتی‌های کرونا در آمریکا از هزار نفر فراتر رفته است.
سازمان بهداشت جهانی روز سه‌شنبه با بیان اینکه 85 درصد موارد ابتلا به کرونا در روز گذشته در آمریکا و اروپا بوده، گفت آمریکا در آینده نزدیک احتمالا به کانون سرایت این ویروس تبدیل شود.
نیویورک یکی از کانون‌های اصلی ابتلا به کرونا در ایالات متحده است. یکی از پزشکان شهر نیویورک روز پنجشنبه اوضاع این شهر را به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا همانند «جهنم» توصیف کرده است.

آمریکا رتبه اول تعداد مبتلایان به ویروس کرونا
- مقامات بهداشتی فدرال و محلی آمریکا شمار افراد تایید شده آلوده به ویروس کرونا در آمریکا روز جمعه از مرز 82 هزار نفر گذشت.
آمریکا با 82 هزار و 153 مورد آلوده از چین که 81 هزار و 340 مورد آلوده را ثبت کرده است، پیش گرفت. ایتالیا هم با 80 هزار و 539 مورد آلودگی به کانون اصلی شیوع بیماری در اروپا تبدیل شده است.
 
بازداشت و محاکمه یک بیمار کرونایی در آمریکا به جرم تلاش برای مبتلا کردن دیگران
در آمریکا، زنی که به کووید-19 مبتلا شده بود، سعی داشت با سرفه کردن روی مواد خوراکی یک فروشگاه، افراد زیادی را به این بیماری مبتلا کند.
 در پنسیلوانیا زنی در خودروی پلیس محاکمه شد. قاضی با رعایت فاصله اجتماعی، او را در حالیکه داخل خودروی پلیس نشسته بود، محاکمه کرد. اتهام او این است که عمدا با سرفه کردن روی مواد خوراکی یک فروشگاه، سعی در مبتلا کردن مردم به کووید-19 داشت. او در حالیکه روی مواد خوراکی این فروشگاه سرفه می‌کرد، می‌گفت من ویروس دارم اکنون همه شما هم مبتلا هستید. این کار باعث شد این فروشگاه بزرگ، محصولات خود به ارزش 35 هزار دلار را دور بریزد.
مسئولان اعلام کردند این زن مشکل روانی دارد و به همین علت در این گزارش صورت او واضح نشان داده نمی‌شود.

کرونا می‌تواند 81 هزار نفر را در آمریکا بکُشد
دانشگاه واشنگتن تخمین زده که ویروس جدید کرونا می‌تواند بیش ده‌ها هزار نفر را در این کشور به کام مرگ بکشاند.
همزمان با انتقادات فراوان از دولت آمریکا به دلیل واکنش نامناسب و دیرهنگام به شیوع ویروس «کووید19» در این کشور، تخمین‌ها از احتمال جان باختن ده‌ها هزار نفر در ایالات متحده بر اثر این بیماری حکایت دارد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن بامداد امروز (جمعه) در تحقیق جدیدی اعلام کرد که ویروس کرونا طی چهار ماه آینده به‌صورت میانگین تا 81 هزار نفر را در آمریکا به کام مرگ می‌کشد و تا ماه ژوئن نیز فروکش نمی‌کند.
این تحقیق که بر اساس داده‌های دولتی، بیمارستان‌ها و دیگر منابع درمانی آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد شمار تلفات ویروس کرونا در این کشور می‌تواند از 38 هزار تا 162 هزار نفر باشد.
بر این اساس، تعداد مبتلایان بستری در بیمارستان‌های آمریکا در هفته دوم آوریل به اوج می‌رسد و تعدادی از مردم ایالات متحده تا پایان ماه جولای نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست خواهند داد.

فرماندار نیویورک: برای درازمدت تجهیزات محافظتی در مقابل کرونا نداریم
فرماندار ایالت نیویورک آمریکا می‌گوید پرسنل بیمارستانی این ایالت تنها برای کوتاه‌مدت از تجهیزات محافظتی برخوردارند اما در درازمدت دچار کمبود هستند.
«اندرو کومو»، فرماندار ایالت نیویورک آمریکا می‌گوید که تحت هرگونه سناریوی واقع‌گرایانه، بیمارستان‌های دولتی این ایالت مملو از بیماران خواهد بود و مقامات در حال ایجاد ظرفیت برای مواجهه با تقاضای رو به افزایش هستند.
بر اساس گزارشی که تی‌آرتی بامداد جمعه منتشر کرده، نیاز به تخت‌های بیمارستانی و دستگاه‌های تنفسی جدی است. نیویورک بین روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه صد مرگ دیگر بر اثر کرونا و 6448 ابتلای جدید گزارش کرده است.
به گفته این مقام ایالتی، از آنجا که تعداد زیادی از افراد برای مدت طولانی در حال استفاده از دستگاه‌های تنفسی به سر می‌برند، کارشناسان انتظار دارند که تعداد فوتی‌ها افزایش یابد.
کومو می‌گوید که هدف رساندن ظرفیت تخت‌های بیمارستانی از 53 هزار به 140 هزار است و مقامات در حال مشخص کردن مکان‌های جدید برای ایجاد تسهیلات موقتی هستند.
وی تعداد دستگاه‌های تنفس مورد نیاز را بسیار زیاد توصیف کرده و گفته است که در حال حاضر ذخایری از این دستگاه‌ها در دسترس نیست.
کومو در خصوص تصاویری که از پرسنل بیمارستانی نیویورک منتشر شده که در آنها این پرسنل از کیسه‌های زباله به جای پوشش‌های لازم استفاده کرده‌اند، گفت: تجهیزات محافظتی در انبارها برای نیازهای فوری وجود دارند اما برای درازمدت نه.
وی همچنین از طرح 2 تریلیون دلاری سنا برای مقابله با کرونا انتقاد کرده و گفته این طرح کمک لازم را برای ایالت‌ها فراهم نمی‌کند.

مرگ و میر ناشی از کرونا در انتظار کمپ‌های پناهجویان
به نوشته یک روزنامه آمریکایی، رسیدن ویروس کرونا به کمپ‌های پناهجویان در نقاط مختلف که از امکانات اولیه بهداشتی نیز محروم هستند، می‌تواند فاجعه بار باشد.
رسیدن بیماری «کووید-19» به کمپ‌های پناهجویان در نقاط مختلف که از حداقل امکانات بهداشتی نیز محروم هستند، می‌تواند به فاجعه انسانی منجر شود.
به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، از یک سو گفته می‌شود در نواحی تحت کنترل معارضان در سوریه، شماری از افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده‌اند و امکانات کافی برای مداوای بیماران مبتلا به این بیماری وجود ندارد و از سوی دیگر، در کمپ‌های پناهجویان در بنگلادش، تراکم جمعیت به قدری بالا است که امکان فاصله‌گیری مناسب برای ممانعت از ابتلا به ویروس کرونا وجود ندارد.
در شرایطی که کشورهای ثروتمند جهان نظیر آمریکا و ایتالیا برای مقابله با ویروس کرونا در حال تقلا هستند، متخصصان بین‌المللی بهداشت و سلامت نگران بلایی هستند که این بیماری می‌تواند بر سر ده‌ها میلیون پناهجو در نقاط مختلف جهان بیاورد.
کمپ‌های پناهجویان در نقاط مختلف آفریقا، خاورمیانه و آسیا مملو از افراد آسیب‌پذیری است که از دسترسی به ساده‌ترین وسایل بهداشتی نظیر آب و صابون محروم هستند و ویروس کرونا می‌تواند بسرعت در میان آن‌ها منتشر شده و مرگ و میر فاجعه‌باری را ناشی شود.
«آدام کوتس» محقق بهداشت عمومی در دانشگاه کمبریج در این باره گفت: «فکر می‌کنیم [شیوع کرونا] در آمریکا و اروپا مسئله بزرگی است، اما هنوز ندیده‌ایم که این بیماری می‌تواند جمعیت پناهجویان چه کند. [در این کمپ‌ها] مردم حتی نمی‌تواند کودکان خود را بشویند چه برسد به شستن دست‌ها».
در حال حاضر بسیاری از درمانگاه‌های این کمپ‌ها در حال مبارزه با بیماری‌هایی نظیر وبا هستند و ظرفیت پاسخ در برابر شیوع کرونا را نخواهند داشت. برای مثال یکی از کمپ‌های پناهجویان سوری در یونان که برای اسکان 3000 نفر ساخته شده است، در حال حاضر 20 هزار نفر را در خود جای داده است.

مأموران آمریکایی اجازه می‌دهند کرونا مردم را بکشد
یک پزشک متخصص ایرانی اسیر در ایالات متحده از وضعیت فجیع بازداشتگاه‌های این کشور و رفتار غیر انسانی مأموران حفاظت مرزی و گمرکی آمریکا در بحبوحه شیوع کرونا پرده برداشت.
«سیروس عسگری» پزشک ایرانی که علی‌رغم تبرئه شدن از نقض تحریم‌های ایران در دادگاه آمریکا، هنوز در بازداشتگاه به سر می‌برد، می‌گوید مأموران آمریکایی از ارائه ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده به زندانی‌ها امتناع می‌کنند.
عسگری در مصاحبه با خبرنگار روزنامه «گاردین»، ضمن اشاره به وضعیت آلوده و پر ازدحام بازداشتگاه‌های «پلیس مهاجرت و گمرک ایالات متحده» (با نام اختصاری آیس)، گفت مأموران این سازمان تقریبا هیچ اقدامی برای مقابله با شیوع ویروس «کووید19» در این مکان‌ها انجام نمی‌دهند و بیماران مبتلا را به حال خودشان رها می‌کنند تا بمیرند.
این پزشک 59 ساله ایرانی، توضیح داد: «تاسیسات بازداشتگاه آیس در الکساندریا در [ایالت] لوئیزیانا هیچ تدابیر نظافتی پایه هم ندارد و دائم بازداشتی‌های جدید از سراسر این کشور بدون هیچ استراتژی برای کاهش تهدید کووید19 به آنجا آورده می‌شود».
عسگری که به‌صورت تلفنی از بازداشتگاه آیس در الکساندریا با گاردین صحبت می‌کرد، ادامه داد: «تنها گزینه امن [برای جلوگیری از شیوع کرونا] تعطیلی کل این تاسیسات به دلیل شرایط اسفناک آن است. این بازداشتگاه، مکانی با 400 تختخواب است که افراد در آن نباید بیش از 72 ساعت بازداشت باشند و در واقع ایستگاه پایانی پیش از اخراج (دیپورت) شدن [از آمریکا] است».
وی با بیان اینکه به دلیل شیوع جهانی کرونا و توقف بسیاری از پروازهای بین‌المللی، اداره پلیس مهاجرت و گمرک آمریکا (آیس) بازداشتی‌ها را برای چندین روز در تاسیسات خود نگه می‌دارد و به افراد جدید که عموماً در فضای بیرونی در معرض ابتلا به کرونا قرار داشتند، کیسه خواب‌های نامناسب ارائه می‌کند.
این پزشک ایرانی درباره وضعیت فجیع بازداشتگاه‌های آیس در آمریکا نکات زیر را به صورت موردی بیان کرد:
بازداشتی‌ها هیچ دسترسی به ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده ندارند.
این تاسیسات از نظافت معمول تخت‌ها یا مکان‌های خواب برخوردار نیست.
وی علی‌رغم سابقه بیماری تنفسی، برای دو هفته حتی اجازه استفاده از ماسک شخصی خودش را نیز نداشت.
بازداشتی‌ها با مشکل نظافت مواجه هستند و تاسیسات نیز بوی تعفن می‌دهد.
به دلیل اینکه بازداشتگاه الکساندریا برای نگهداری موقت افراد استفاده می‌شود، هیچگونه خدمات لباس‌شویی در آن ارائه نمی‌شود.
نه تنها دستورالعمل‌های فاصله‌گذاری فیزیکی، بلکه هیچکدام از اصول بهداشتی درباره ویروس کرونا رعایت نمی‌شود.

مخالفت کانادا با پیشنهاد آمریکا مبنی بر استقرار نیروی نظامی در مرزها
مقامات کانادا با طرح آمریکایی‌ها برای استقرار نیروهای نظامی آمریکایی در نزدیکی مرز دو کشور مخالفت کرده‌اند.
«کریستیا فریلند»، معاون نخست‌وزیر کانادا می‌گوید این کشور با پیشنهاد آمریکا مبنی بر استقرار نیروهای نظامی در مرزهای دو کشور مخالف است.
وی چنین اقدامی را «گامی غیرضروری» توصیف کرده که به روابط بین دو کشور آسیب وارد می‌کند.
پیش از این «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از بسته شدن مرزهای دو کشور برای جلوگیری از مسافرت‌های غیرضروری خبر داده بود.
بستن مرزهای دو کشور با هدف جلوگیری از گسترش ابتلا به بیماری کووید - 19 صورت گرفته بود.
«جاستین ترودو»، نخست‌وزیر کانادا نیز گفته است که این کشور در حال گفت‌وگو با آمریکاست تا مانع استقرار نظامیان آمریکایی در نزدیکی مرز دو کشور شود.
بر اساس طرح آمریکا حدود هزار نیروی آمریکایی در 30 کیلومتری مرز با کانادا مستقر خواهند شد.
آمریکا مقصد بیش از 70 درصد صادرات کانادا است.

خواب از چشمان مردم نیویورک ربوده شده است
بخش خبری رادیو کانادا در صفحه ئوئیتر خود اعلام کرد نیویورک در حال تبدیل شدن به کانون شیوع بیماری کووید-19 در جهان است و خواب از چشمان هشت میلیون ساکن این شهر ربوده شده است.
این شبکه خبری گفتگو با لوئیگ لوری (Loig Loury) خبرنگار شبکه فرانس انتر را در خصوص اوضاع نیویورک پخش کرد.
 لوئیگ لوری در گزارش خود گفت: " مردم نیویورک در قرنطینه خانگی به سر می‌برند. خیابان‌های شهر تقریباً خالی و کسب و کار متوقف شده است. رستوران‌ها نیز از یک هفته پیش تا کنون تعطیل شده است. پرواز‌های اندکی بر فراز شهر نیویورک انجام می‌شود. می‌توان اوضاع شهر را با اوضاع 11 سپتامبر مقایسه کرد. تدابیر محدود کننده‌ای در شهر اتخاذ شده است و مردم مجبور هستند در خانه‌های خود بمانند. فرماندار نیویورک نیز روز گذشته به شهروندان هشدار داد در صورتی که قانون را رعایت نکنند و در خانه‌های خود نمانند، پلیس وارد عمل خواهد شد".
مجری شبکه در ادامه افزود: تصاویری که امروز از طریق نیویورک پست بدست ما رسید پیام مهمی به دولت دونالد ترامپ داد، زیرا در این تصاویر دیده می‌شود پزشکان و پرستاران از کیسه‌های زباله به عنوان لباس محافظ برای خود استفاده می‌کنند. همچنین تجهیزات پزشکی به خصوص دستگاه تنفس مصنوعی در بیمارستان‌های آمریکا به اندازه کافی موجود نیست.
خبرنگار شبکه در پایان این گزارش گفت: "با توجه به اینکه اوج این بیماری در آمریکا نزدیک است، شرایط سختی در بیمارستان‌ها حاکم است چرا که بیمارستان‌ها اشباع شده است. روز گذشته در یکی از بیمارستان‌های نیویورک دست کم 13 نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید-19 جان خود را از دست دادند. ده‌ها هزار دستگاه تنفس مصنوعی برای شهر نیویورک درخواست شده است. این پیام کاملا روشن است. مقامات فدرال و دونالد ترامپ اقدامات لازم برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را انجام ندادند. نیویورک در حال تبدیل شدن به کانون شیوع بیماری کووید-19 در جهان است".
 
لوموند: در یک هفته بیش از 3 میلیون به جمع بیکاران آمریکا افزوده شد
روزنامه فرانسوی زبان لوموند در صفحه توئیتر خود نوشت در پی شیوع ویروس کرونا در آمریکا، در مدت یک هفته بیش از 3 میلیون نفر دیگر به جمع افراد بیکار این کشور افزوده شد.

 

نظر شما