شناسهٔ خبر: 38957798 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مرگ اولین اسرائیلی بر اثر ابتلا به کرونا

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از مرگ اولین نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در اراضی اشغالی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از القدس العربی، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک پیرمرد 88 ساله  اسرائیلی که از بیماری مزمن رنج می‌برد، بر اثر ابتلا به ویروس «کووید-19» فوت کرد.

در بیانیه وزارتخانه مزبور که جمعه شب منتشر شده است، آمده که این اولین فرد اسرائیلی است که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا مُرد.

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی دیروز، پنجشنبه نیز اعلام کرد که 529 نفر از مبتلایان به کرونا در سرزمین‌های اشغالی شناسایی شدند.

رژیم صهیونیستی از روز چهارشنبه نیز گذرگاه‌های زمینی خود با مصر و اردن را در چارچوب اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای مقابله با این ویروس خطرناک بست.

از سوی دیگر کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد که به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ممکن است در اسرائیل یک «دولت فوق العاده» تشکیل شود.

انتهای پیام